Produktionen i Danmark er stoppet i 2020.
2 mins read

Produktionen i Danmark er stoppet i 2020.

European Tour-golf i Himmerland aflyst for i år

I år vil der ikke blive afholdt European Tour-golf på Himmerland Golf & Spa Resort i Gatten, Himmerland. Turneringen Made in Denmark Presented by FREJA, som tidligere blev udsat til senere i år, er nu blevet skubbet til næste år.

Forbud mod større forsamlinger er årsagen

Årsagen til udsættelsen er det fortsatte forbud mod større forsamlinger, som indtil videre er forlænget frem til den 31. august. Ledelsen og bestyrelsen for Made in Denmark har undersøgt mulighederne for at udsætte årets turnering til september, men har konkluderet, at usikkerheden omkring dette er for stor. Derfor har de fundet det urealistisk at gennemføre turneringen på den måde, som den er kendt for.

Aflysning af Challenge Tour

Ud over hovedturneringen på European Tour, er Challenge Tour turneringen; Made in Denmark Challenge Presented by FREJA, også blevet aflyst. Denne turnering skulle have været afholdt fra den 12. til den 15. august i Frederikshavn Golfklub.

Stor opbakning trods aflysning

Til trods for aflysningen, har arrangørerne oplevet stor opbakning fra sponsorer, partnere, leverandører og spillere. De lover at arbejde hårdt for at kunne præsentere en stærk Made in Denmark Presented by FREJA i 2021.

Refundering af billetter

Ifølge arrangørerne er alle solgte billetter tidligere blevet refunderet.

Citat fra forfatteren

“Vi er dybt skuffede over, at vi ikke kan afholde turneringen i år, men vi er fast besluttede på at vende stærkt tilbage i 2021,” udtaler ledelsen for Made in Denmark.

Konklusion fra forfatteren

Selvom det er en stor skuffelse, at turneringen ikke kan afholdes i år, er det vigtigste at sikre sundheden og sikkerheden for alle involverede. Vi ser frem til en fantastisk turnering i 2021.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *