Salget af billetter til Ishockey-VM nærmer sig 185.000 ifølge TV MIDTVEST.
2 mins read

Salget af billetter til Ishockey-VM nærmer sig 185.000 ifølge TV MIDTVEST.

Stærk tilskueropbakning til VM i ishockey 2018

Når verdenselite inden for ishockey træder på isen til VM i Danmark i maj næste år, vil de blive mødt af en betydelig mængde tilskuere.

185.000 billetter allerede solgt

Arrangørerne bag ishockey-VM 2018 i Danmark har annonceret, at der allerede er solgt 185.000 billetter til kampene, der skal afholdes i Herning og København. Dette sker kun fem måneder før turneringens start.

Danmarks syv indledende puljekampe vil blive afholdt i Boxen i Herning, mens Sverige, som er hovedattraktionen i den anden pulje, vil spille i Royal Arena i København.

Billetsalget fordeler sig jævnt

Ifølge Enver Hansen, direktør for Ishockey VM 2018, er billetsalget fordelt relativt lige mellem Jyske Bank Boxen og Royal Arena med henholdsvis 54% og 46% af de solgte billetter.

Næststørste billetsalg i fem år

De 185.000 solgte billetter udgør det næsthøjeste antal solgte billetter på dette tidspunkt i de sidste fem år. Kun op til VM i Tjekkiet i 2015 var der større efterspørgsel på billetter.

Stor tilfredshed hos arrangørerne

Enver Hansen udtrykker stor tilfredshed med billetsalget, men understreger samtidig, at der stadig er et stykke vej op til det budgetterede antal på 300.000 solgte billetter.

VM starter den 4. maj, hvor tilskuerne i Herning kan se frem til storkampe mellem USA-Canada og Danmark-Tyskland. I København vil første dag byde på kampe med blandt andre de svenske verdensmestre og supermagten Rusland.

Forfatterens kommentar

“Det er fantastisk at se den store interesse for VM i ishockey 2018. Med det imponerende billetsalg indtil videre, ser det ud til at blive en begivenhed, der vil blive husket,” udtaler forfatteren af webstedet.

Forfatterens konklusion

“Med det nuværende billetsalg og de spændende kampe, der venter, er der ingen tvivl om, at VM i ishockey 2018 vil blive en stor succes. Vi ser frem til at byde velkommen til både spillere og fans fra hele verden,” konkluderer forfatteren af webstedet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *