Made in Denmark: Turneringen skifter fra at være en drøm til et økonomisk mareridt
1 min read

Made in Denmark: Turneringen skifter fra at være en drøm til et økonomisk mareridt

Politisk stridighed og beskyldninger overskygger Made in Denmark

Det tredje år for Made in Denmark, som skulle have været en festlig begivenhed udvidet med en musikfestival, blev i stedet overskygget af politisk strid og anklager om løgne og svigt. Dette skete endda før turneringen overhovedet var startet.

Region Nordjylland trækker støtten

Lars Larsen, grundlæggeren af golfturneringen, oplevede at jorden begyndte at ryste under ham, da Region Nordjylland i begyndelsen af 2016 overvejede at trække sin støtte til turneringen for tredje år i træk. Dette var noget, Larsen mente at have fået tilsagn om, da han påbegyndte det indledende arbejde i 2013.

Den 1. marts modtog Larsen en besked om, at Region Nordjylland havde trukket sit sponsorat på 7,5 millioner kroner. Dette efterlod Made in Denmark uden finansiel støtte og fik Larsen til at reagere skarpt.

Lars Larsen truer med at flytte turneringen

Larsen udtalte: “Hvis Region Nordjylland ikke vil eller ikke kan være med i år, så bliver Made in Denmark flyttet i 2017. Om ikke andet, så af den grund at jeg ikke kan samarbejde med useriøse halv-løgnere eller hel-løgnere, for det er jo det, de er. Om vi så skal flytte turneringen helt til København, så gør vi det.”

Forfatterens kommentar

“Forfatterens navn” udtaler om situationen: “Indsæt citat her.”

Konklusion

“Forfatterens navn” konkluderer: “Indsæt konklusion her.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *