Mercedes planlægger flere Formel 1-test for den danske kører Frederik med målet om at få ham i Formel 1.
2 mins read

Mercedes planlægger flere Formel 1-test for den danske kører Frederik med målet om at få ham i Formel 1.

Mercedes vil støtte Frederik Vesti, hvis han vinder Formel 2-mesterskabet

Den 21-årige danske racerkører, Frederik Vesti, har sat sig et klart mål for i år – at vinde Formel 2-mesterskabet. Hvis han opnår dette, vil det udløse en stor støtte fra Mercedes, som han er en del af deres juniorprogram.

Formel 2-mesterskabet er nøglen til Formel 1

Hvis Vesti vinder Formel 2-mesterskabet, vil det betyde en afslutning på hans tid i Formel 2. Hvad der sker derefter er stadig usikkert. Men ifølge Gwen Lagrue, chefen for Mercedes’ juniorprogram, vil holdet gøre alt for at få den unge dansker ind i Formel 1, hvis han vinder mesterskabet.

Udfordringer på Silverstone-banen

Vesti oplevede skuffelse under weekendens løb på Silverstone-banen i England, hvor han ikke formåede at fuldføre løbet. Trods dette, havde han mere succes under lørdagens sprintløb. Men hans føring er nu skrumpet betydeligt, med kun 6 point ned til nærmeste udfordrer Théo Pourchaire.

Mercedes’ fortsatte støtte til Vesti

Ekstra Bladet rapporterede i weekenden, at Mercedes er villig til at give Vesti yderligere to chancer i holdets nuværende Formel 1-racer, W14’eren. Dette vil ske i forbindelse med nogle testdage senere på året, men oplysningerne er endnu ikke bekræftet.

Citat fra forfatteren

“Frederik Vesti’s præstationer i Formel 2 har vist hans potentiale. Hvis han vinder mesterskabet, vil det være et stort skridt fremad for hans karriere. Mercedes’ støtte vil være afgørende for hans overgang til Formel 1,” siger forfatteren af artiklen.

Konklusion fra forfatteren

“Frederik Vesti har en stor opgave foran sig, men hans talent og dedikation kan føre ham til toppen af Formel 2. Med Mercedes’ støtte, kan vi se ham konkurrere i Formel 1 i den nærmeste fremtid,” konkluderer forfatteren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *