Made in Denmark Challenge, et topgolf arrangement, flytter til Frederikshavn.
2 mins read

Made in Denmark Challenge, et topgolf arrangement, flytter til Frederikshavn.

Frederikshavn Golf Klub: Værtskab for prestigefyldt turnering

Sidste år bød turneringen på deltagelse fra flere tidligere Europa Tour spillere og 17 af Danmarks mest lovende talenter. Frederikshavn Golf Klub er stolte over at være værter for denne begivenhed.

En stor ære for klubben

Kim Stubbergaard Reese, formand for Frederikshavn Golf Klub, udtrykker sin stolthed og glæde over at være vært for en turnering af denne kaliber. Han ser det som en stor anerkendelse og mener, at det passer perfekt ind i klubbens fremtidige strategi for udvikling af både klubben og sporten.

Lucas Bjerregaard: Fra klubmedlem til ambassadør

Selvom Frederikshavn Golf Klub ikke tidligere har været vært for store turneringer, har de dog fostret Danmarks bedste golfspiller, Lucas Bjerregaard. Han er udpeget som ambassadør for turneringen i Frederikshavn. Bjerregaard, der i øjeblikket er nummer 77 i verden, udtrykker stor glæde over, at hans barndomsklub skal være vært for en Challenge Tour.

Støtte fra Made in Denmark Promotor

Flemming Astrup, Made in Denmark Promotor, er også begejstret for, at Made in Denmark Challenge igen finder vej til en ny klub. Han mener, det er fantastisk, at turneringen kommer rundt i forskellige klubber og promoverer Made in Denmark og de danske golftalenter.

Turneringens dato

Made in Denmark Challenge i Frederikshavn Golf Klub afvikles fra 12. – 15. august.

Citat fra forfatteren

“Frederikshavn Golf Klub viser endnu engang, hvorfor de er en af de førende klubber i Danmark. Med deres værtskab for Made in Denmark Challenge, sætter de fokus på talentudvikling og fremmer golfspillet i Danmark.”

Konklusion fra forfatteren

“Med denne turnering får Frederikshavn Golf Klub mulighed for at vise deres faciliteter frem på den store scene. Det er en stor mulighed for klubben, byen og lokalområdet at bakke op om denne begivenhed og støtte op om udviklingen af danske golftalenter.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *