Danskere bidrager positivt til Kevin Magnussens præstation i Formel 1.
2 mins read

Danskere bidrager positivt til Kevin Magnussens præstation i Formel 1.

Kevin Magnussen forlænger sponsoraftale med dansk virksomhed

Kevin Magnussen, den eneste danske Formel 1-kører med et fast sæde, har forlænget sin sponsoraftale med endnu en dansk virksomhed. Den 31-årige racerkører har fortsat stor opbakning, både i og uden for Formel 1-verdenen.

Aalborg-virksomhed forlænger sponsorat

Tidligere på året annoncerede en virksomhed fra Aalborg, at de havde forlænget deres sponsorat af Kevin Magnussen. Nu følger softwarevirksomheden Intellis trop og har også valgt at forlænge deres sponsoraftale med den danske Formel 1-stjerne, som de offentliggjorde i en pressemeddelelse.

Samarbejde mellem to innovative brancher

Stig Larsen, medstifter af Intellis, udtaler at samarbejdet med Kevin Magnussen er et resultat af et ønske om at kombinere to brancher, hvor softwareudvikling er afgørende for succes. Aftalen løber gennem 2024-sæsonen og vil øge Intellis’ synlighed på Magnussens køredragt.

Magnussen begejstret for fortsat samarbejde

Kevin Magnussen selv er også begejstret for at fortsætte samarbejdet med Intellis. Han udtaler, at 2023 har været et sjovt og lærerigt år for begge parter.

Formel 1-sæsonen 2024

Formel 1-sæsonen 2024 vil bestå af hele 24 løb. Sæsonen starter med Bahrains Grand Prix den 2. marts og slutter med finalen i Abu Dhabi den 8. december. I løbet af sæsonen vil de 10 Formel 1-hold, herunder MoneyGram Haas F1 Team med Kevin Magnussen, besøge 23 forskellige lande og stater.

Kommentar fra Boosted-redaktionen

Artiklen er en pressemeddelelse fra en bilimportør eller fra en anden aktør i det danske bilmiljø og er derfor ikke skrevet af Boosted-redaktionen. Har du kommentarer til indholdet, bedes du kontakte den pågældende importør eller aktør.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *