Made in Denmark Challenge 2018 vil blive afholdt på Himmerland Golf & Spa Resort.
2 mins read

Made in Denmark Challenge 2018 vil blive afholdt på Himmerland Golf & Spa Resort.

Topgolf vender tilbage til Himmerland i 2018

Himmerland Golf & Spa Resort er begejstrede for, at der endnu engang skal spilles topgolf i Himmerland i 2018. Dette sker når fremtidens stjerner kommer forbi på Challenge Touren.

Velkommen til Challenge Touren

Claus Birk Larsen, direktør i Himmerland Golf & Spa Resort, udtaler: “Vi glæder os til at byde Challenge Touren velkommen til Himmerland Golf & Spa Resort. Vi har de seneste fire år vist, at BACKTEE Course her i Himmerland kan levere fantastisk golf og underholdning, og jeg er sikker på, at Challenge Tour feltet kan se frem til en stor oplevelse.”

Golffest på Himmerland Hill

Turneringen Made in Denmark har tidligere år budt på en fantastisk stemning på lægterne – især på Himmerland Hill (16. hul), hvor mange tusinde mennesker har gjort turneringen verdenskendt. Selvom Europa Tour feltet i 2018 byttes ud med Challenge Tour spillerne, er der stadig forventninger om en golffest.

Glæde hos Made in Denmark-organisationen

Made in Denmark-organisationen er også glade for, at der fortsat skal spilles topgolf i Himmerland. Thomas Nielsen, Made in Denmark Sales Manager, udtaler: “Vi er rigtigt glade for aftalen – Made in Denmark Challenge er en vigtig del af hele vores strategi, og så er jeg meget glad for, at Ejner Hessel som en trofast Made in Denmark sponsor igen støtter op om projektet.”

Historien om Himmerland og Challenge Tour

Himmerland har fem gange tidligere været vært for en Challenge Tour og to gange med en dansk vinder. I 1995 vandt Thomas Bjørn sin første professionelle sejr ved Himmerland Open mens Søren Hansen i 1998 vandt Navision Open.

Citat fra forfatteren

“Det er en stor glæde at se topgolf vende tilbage til Himmerland. Med den historie og de resultater vi har set her, er jeg sikker på, at vi kan forvente en fantastisk turnering,” siger forfatteren af webstedet.

Konklusion fra forfatteren

“Med den begejstring og opbakning vi har set fra både spillere og publikum, er jeg sikker på, at Himmerland Golf & Spa Resort vil levere en uforglemmelig oplevelse for alle involverede. Vi ser frem til at byde både nye og gamle ansigter velkommen til en fantastisk turnering,” konkluderer forfatteren af webstedet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *