Kevin Magnussen investerer millioner i Oakberry og åbner ny butik på Frederiksberg.
2 mins read

Kevin Magnussen investerer millioner i Oakberry og åbner ny butik på Frederiksberg.

Kevin Magnussen investerer i brasiliansk madkæde

Formel 1-køreren Kevin Magnussen er klar over, at hans karriere på racerbanen ikke vil vare evigt. Derfor har han allerede begyndt at investere i forskellige virksomheder. Hans seneste investering er i den brasilianske madkæde Oakberry, der sælger smoothies og bowls baseret på acaibær.

Oakberry kommer til Danmark

Ifølge Børsen har Kevin Magnussen investeret millioner i Oakberry, som nu har åbnet sin første butik i Danmark. Madkæden har allerede 700 butikker fordelt i 40 lande. I Danmark, Sverige og Norge har Magnussen købt franchiserettighederne.

Magnussen som hovedperson

Den første Oakberry-butik i Danmark er netop åbnet på Frederiksberg. Her får Magnussen hjælp af Lauritz Lynglund og Marcus Hjerrild, der er blevet medejere og står for den daglige drift, mens Magnussen fokuserer på sin Formel 1-karriere.

Magnussens planer med Oakberry

Magnussen har ikke et specifikt mål med forretningen, men han er interesseret i at se, hvad Oakberry kan opnå i Skandinavien. Han er ikke bange for at investere flere millioner, hvis det giver mening. Han vil dog ikke afsløre det præcise beløb, han har investeret.

Oakberrys fremtidsplaner

Oakberry har en ambition om at have 1000 butikker i 2024. Lynglund og Hjerrild planlægger også at åbne yderligere tre butikker i Danmark i 2024, alle beliggende i Københavnsområdet.

Forbindelsen mellem Oakberry og Magnussen

Forbindelsen mellem Oakberry og Magnussen opstod, da Georgios Frangulis, medstifter og administrerende direktør for Oakberry, der er stor fan af Formel 1, kom i kontakt med Magnussen. Oakberry sponsorerer også Magnussens Formel 1-team, Haas.

Citat fra forfatteren

“Kevin Magnussens investering i Oakberry viser hans fremsynethed og vilje til at diversificere sine indtægtskilder ud over sin Formel 1-karriere.”

Konklusion fra forfatteren

“Med sin investering i Oakberry tager Kevin Magnussen et vigtigt skridt mod sin post-Formel 1-karriere. Det bliver interessant at se, hvordan denne investering vil forme hans fremtidige forretningsinteresser.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *