Lasse fra Thy spiller golf i Scotland om vinteren ifølge TV MIDTVEST.
2 mins read

Lasse fra Thy spiller golf i Scotland om vinteren ifølge TV MIDTVEST.

Thy Indoor Golf Center: Et varmt tilflugtssted for golfentusiaster i vintermånederne

I de kolde og mørke vintermåneder kan det være en udfordring at nyde en runde golf udendørs. Thy Indoor Golf Center i Thisted tilbyder en behagelig løsning på dette problem, hvor golfspillere kan fortsætte med at spille i varmen. En af de ivrige spillere er Lasse Jeppesen, en juniorspiller fra Nordvestjysk Golfklub, der har store ambitioner.

En ung golfspillers drøm

Lasse Jeppesen, der fylder 16 år i år og studerer på sportslinjen på Østre Skole i Thisted, har et klart mål for øje. “Mit store mål er at blive professionel og spille med på PGA Touren i USA,” siger han. Efter sommerferien planlægger han at deltage i golfefterskolen ISI i Ikast for at forbedre sit spil.

Spil på verdens bedste baner i Skandinaviens største simulator

Thy Indoor Golf Center er udstyret med Skandinaviens største golfsimulator, hvor spillere kan prøve kræfter med nogle af verdens bedste golfbaner. “Min favoritbane er Sct. Andrews Old Course i Skotland, som jeg nu kan stå herinde i varmen og spille på med mine egne køller og bolde,” forklarer Lasse Jeppesen.

Når den udendørs sæson starter, planlægger han at deltage i så mange turneringer som muligt rundt omkring i Danmark. “Lige nu spiller jeg fra handicap seks, men jeg skulle gerne være nede i handicap nul, når året er omme,” tilføjer han.

Golf om vinteren

Lasse Jeppesen og initiativtagerne til Thy Indoor Golf er med i golfprogrammet ‘Golf om vinteren.’ Programmet indeholder også et besøg til Portugals lille golfmekka, nord for Lissabon, med tre verdensklassebaner, der kan spilles året rundt.

Citat fra forfatteren

“Thy Indoor Golf Center er et fantastisk sted for golfspillere at holde deres spil skarpt, selv i de kolde vintermåneder. Det giver en unik mulighed for at spille på nogle af verdens bedste baner uden at forlade Danmark,” siger Kai Hartmeyer, forfatteren af artiklen.

Konklusion fra forfatteren

Kai Hartmeyer konkluderer: “Med Thy Indoor Golf Center har golfspillere nu en mulighed for at fortsætte deres træning og spil, uanset vejret. Det er et vidnesbyrd om den innovation og tilpasningsevne, der findes inden for sporten.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *