Mercedes-kører giver råd til dansk stortalent om den intense realitet i Formel 1.
2 mins read

Mercedes-kører giver råd til dansk stortalent om den intense realitet i Formel 1.

Artikelens titel: “Formel 1 og Formel 2: En weekend på Spa-Francorshamps-banen”

I denne weekend vil både Formel 1 og Formel 2 løb finde sted på den berømte Spa-Francorshamps-bane i Belgien.

Kevin Magnussen og Frederik Vesti

Kevin Magnussen, der kører for Haas-Ferrari, har i de seneste uger haft en udfordrende tid, da han har ligget bagerst i Formel 1-feltet. I mellemtiden fører Mercedes’ juniorkører Frederik Vesti det internationale Formel 2-mesterskab. Han er tæt på at gøre springet til Formel 1, men hans forgænger i Mercedes’ juniorprogram, George Russell, advarer om, at overgangen fra Formel 2 kan være drastisk.

Udfordringerne ved at skifte fra Formel 2 til Formel 1

Ifølge Russell handler det ikke kun om hurtigere omgangstider. De tekniske udfordringer er også betydeligt større i kongeklassen. Russell, der rykkede op i Formel 1 i 2019 som regerende Formel 2-mester med hjælp fra Mercedes, understreger, at der er et stort skridt fra Formel 2 til Formel 1.

Russell siger til Vesti og andre Formel 2-kørere med Formel 1-ambitioner: “Farten er langt højere, men for mig var de tekniske muligheder i Formel 1 en endnu større overraskelse. En masse faktorer man ikke kender fra Formel 2, fordi man ikke har disse informationer til rådighed.”

Frederik Vesti: En imponerende sæson

21-årige Vesti har indtil nu haft en imponerende sæson i Formel 2. Med fire sejre er han den mest vindende kører i mesterskabet. Han fører med 11 point foran franskmanden Theo Pourchaire, der er juniorkører i Sauber/Alfa Romeos Formel 1-team.

Vesti udtaler: “Det føles underligt, at der nu kun er fire afdelinger tilbage. Sæsonen er bare fløjet af sted. Fra nu af er det vigtigt at levere både i kvalifikation og i løbene. Jeg håber, vi kan tage endnu et skridt i Spa-Franchorchamps.”

Forfatterens kommentar

“Forfatterens navn”: “Denne weekend på Spa-Francorshamps-banen vil være spændende for både Formel 1 og Formel 2 fans. Det vil være interessant at se, hvordan både Kevin Magnussen og Frederik Vesti klarer sig i deres respektive løb.”

Forfatterens konklusion

“Forfatterens navn”: “Uanset resultatet, vil denne weekend på Spa-Francorshamps-banen utvivlsomt være en mindeværdig oplevelse for både kørere og fans. Vi ser frem til at se, hvordan løbene udvikler sig.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *