Halvorsen sikret opprykket, noe som førte til feiring blant nordmenn i Danmark.
2 mins read

Halvorsen sikret opprykket, noe som førte til feiring blant nordmenn i Danmark.

Andreas Halvorsen rykker op i Challengetouren fra 2024-sæsonen

Andreas Halvorsen rykker op til Challengetouren til 2024-sæsonen.

Nordic League Afslutning

Den tredje runde i afslutningsturneringen i årets Nordic League – Road to Europe final, der blev spillet på Møn golf resort, blev aflyst på grund af dårligt vejr. Trods dette er det nu klart, at Andreas Halvorsen (Larvik GK) ender på fjerdepladsen i årets Nordic golf league, hvilket betyder, at han rykker op til Challengetouren fra 2024-sæsonen.

Resultater og placeringer

Det var tæt løb i toppen af sammenlagtlisten (order of merit), og kampen om de fem pladser, der sikrer opstigning til næsthøjeste niveau i europæisk golf, var intens. Halvorsens 24.-plads i afslutningsturneringen, sammen med hans øvrige placeringer, var nok til at sikre norsk jubel. Jarand Ekeland Arnøy (Fana GK) blev bedste nordmand med en 19.-plads, mens Mikkel Antonsen (Gamle Fredrikstad golfklub) endte på 30.-plads.

Både Arnøy og Halvorsen har vundet to turneringer i Nordic League denne sæson. Svenske Adam Andersson vandt afslutningsturneringen efter at have slået danske Sebastian Wiis på det fjerde omspillshul.

Se den fulde resultatliste her

Citat fra forfatteren

“Dette er en stor bedrift for Andreas Halvorsen og norsk golf generelt. Vi ser frem til at følge hans præstationer i Challengetouren fra 2024-sæsonen.” – Forfatterens navn

Konklusion

Det er tydeligt, at den nordiske golfscene er i fremdrift, med spillere som Andreas Halvorsen, der viser stærke præstationer. Vi ser frem til at følge deres fremskridt i de kommende år.” – Forfatterens navn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *