Nordjyske Bank tilbyder gratis adgang til ishockeykamp
2 mins read

Nordjyske Bank tilbyder gratis adgang til ishockeykamp

Nordjyske Bank byder på gratis ishockey

Den 17. november 2023 kl. 7:55, blev det annonceret af Henrik Christensen, web-redaktør for Sæby Avis, at Nordjyske Bank inviterer alle til en gratis ishockeykamp.

Gratis adgang til ishockeykamp

Frederikshavn White Hawks vil møde Rødovre Mighty Bulls på isen den 20. november kl. 19.00. Takket være klubbens mangeårige hovedsponsor, Nordjyske Bank, vil der være gratis adgang for alle.

Nordjyske Banks støtte til White Hawks

Rune Dam Dyhr, afdelingsdirektør i Nordjyske Bank i Sæby, udtaler: “Vi har altid været glade for vores samarbejde med White Hawks, og vi synes kampene er sjovest, når der er mange mennesker i hallen. Derfor har vi lavet en aftale med klubben om, at vi køber kampen mod Rødovre, og så håber vi, at mange fra Sæby og omegn har lyst til at komme ud og give spillerne den support, de fortjener.”

Han fortsætter: “Sæsonstarten i år har været hård, men vi har været med i mange år og således oplevet både medgang og modgang, og vi ved, at det er tidspunkter som nu, at det er vigtigt at vi rykker sammen i bussen om vores hold.”

Ingen billet nødvendig

For at se kampen, skal du blot møde op i hallen. Der er ingen nødvendighed for at hente billet på forhånd. Som en ekstra bonus, vil White Hawks give alle sæsonkort-indehavere en gratis sodavand eller øl til kampen.

Citat fra Henrik Christensen

Henrik Christensen, web-redaktør for Sæby Avis, udtaler: “Dette er en fantastisk mulighed for ishockeyfans og lokale beboere at komme sammen og støtte deres lokale hold. Vi takker Nordjyske Bank for deres generøse gestus.”

Konklusion

Henrik Christensen konkluderer: “Dette initiativ fra Nordjyske Bank er et vidunderligt eksempel på, hvordan virksomheder kan støtte deres lokale samfund og sportshold. Vi ser frem til en spændende kamp mellem Frederikshavn White Hawks og Rødovre Mighty Bulls.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *