Axelsen kvalificerer sig til semifinalen og modtager en betydelig bonus.
2 mins read

Axelsen kvalificerer sig til semifinalen og modtager en betydelig bonus.

Semifinaleplads sikret for fynske Axelsen ved Japan Masters

Viktor Axelsen, den danske badmintonspiller og verdensetter, har sikret sig en plads i semifinalen ved Japan Masters. Han vandt over Jonatan Christie i en tæt kamp, der gik over tre sæt.

Axelsens sejr over Christie

  1. Første sæt: 15-21
  2. Andet sæt: 21-18
  3. Tredje sæt: 21-9

Andet sæt var en tæt affære, men Axelsen formåede at trække fra og sikre sig sejren. I det tredje sæt viste danskeren sin klasse og dominans, med fejlfrit spil og kraftfulde smash.

Denne sejr er ikke kun en triumf for Axelsen, men også en billet til sæsonfinalerne i december, som Badminton Danmark har annonceret på deres Facebook-side.

Axelsen overrasket over egen succes

Axelsen udtrykte stor glæde og overraskelse over sin præstation. “Jeg er rigtig, rigtig glad og positivt overrasket. Jeg havde ikke store forventninger til turneringen, så det er rigtig fedt at stå i semifinalen. Det har været en kamp overhovedet at blive klar,” sagde han i et interview med TV 2 Sport.

Axelsen har kæmpet med en fodskade, der tidligere har tvunget ham til at trække sig fra Denmark Open og French Open. Han er forsigtig optimistisk omkring sin fod, men det er endnu for tidligt at sige noget sikkert. “Jeg ved først i morgen (lørdag red.), hvordan foden har det. Jeg krydser fingre for, at jeg ikke vågner og har ondt,” udtaler han.

I semifinalen skal Axelsen op imod kvalifikationsspilleren Takuma Obayashi, der overraskende slog Anders Antonsen ud i kvartfinalen.

Semifinalen kan følges på TV 2 Sport og TV 2 Play lørdag morgen omkring klokken 7.30.

Forfatterens kommentar

“Axelsens præstation ved Japan Masters viser hans utrolige talent og viljestyrke. Trods en fodskade, der har plaget ham, har han formået at kvalificere sig til semifinalen og sikre sig en plads i sæsonfinalerne. Det bliver spændende at se, hvordan han klarer sig i semifinalen mod Obayashi,” udtaler forfatteren af denne artikel.

Konklusion

Med sin sejr over Christie og kvalifikation til sæsonfinalerne har Axelsen vist, at han er en af verdens bedste badmintonspillere. Han har overvundet både modstandere og personlige udfordringer, og vi ser frem til at følge hans fortsatte succes,” afslutter forfatteren af denne artikel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *