Golfturnering udvides med camping- og musikfestival.
2 mins read

Golfturnering udvides med camping- og musikfestival.

Golfturneringen Made in Denmark omdannes til festival

Made in Denmark, golfturneringen, der er kendt for at tiltrække både danske og internationale golfspillere, vil nu blive en festival. Dette betyder, at deltagere kan campere, mens turneringen finder sted i august.

En folkefest med golf og camping

I 2015 havde Made in Denmark-turneringen næsten 87.000 tilskuere. Men den kommende tredje udgave af turneringen vil give gæsterne mulighed for at overnatte i telt eller campingvogn nær Himmerland Golf & Spa, hvor turneringen afholdes.

Made in Denmark har annonceret i et nyhedsbrev, at de vil udvide deres aktiviteter under turneringen. Udover golf vil festivalen også indeholde udstillinger, madoplevelser, koncerter og camping.

Partnerskab med Northside og Tinderbox

Arrangørerne bag Made in Denmark har indgået et samarbejde med arrangørerne bag de populære musikfestivaler Northside og Tinderbox.

Brian Nielsen, ejer af NorthSide og Tinderbox, udtaler: “Vi glæder os til at være med til at udvikle Made in Denmark endnu mere, således at der bliver tale om en total oplevelse for publikum i form af golf i verdensklasse, danske artister i topklasse, godt udvalg af lækkert mad og drikke og ikke mindst forbedret service for publikum generelt set, blandt andet med tilføjelse af camping, da overnatning har været et problem for de mange tilrejsende gæster.”

Made in Denmark 2022

Dette års Made in Denmark vil finde sted fra den 25. til den 28. august.

Citat fra forfatteren

“Med denne nye tilgang til Made in Denmark-turneringen, ser vi frem til at skabe en unik oplevelse, der kombinerer sport, musik og mad i en festivalstemning,” siger Flemming Astrup, Promoter for Made in Denmark.

Konklusion fra forfatteren

Denne nye udvikling i Made in Denmark-turneringen er et spændende skridt fremad, der vil give både golfentusiaster og festivalgængere en uforglemmelig oplevelse. Med tilføjelsen af camping, koncerter og madoplevelser, er det tydeligt, at Made in Denmark er mere end bare en golfturnering – det er en totaloplevelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *