Mikkel Bødker fra NHL slutter sig til Danmarks VM-trup i ishockey.
2 mins read

Mikkel Bødker fra NHL slutter sig til Danmarks VM-trup i ishockey.

Mikkel Bødker tilslutter sig den danske VM-trup i ishockey

Den danske NHL-spiller Mikkel Bødker er blevet en del af det danske landshold til VM i ishockey. Denne nyhed blev offentliggjort af Danmarks Ishockey Union gennem en pressemeddelelse.

Bødker udtaler: “Jeg har plejet nogle småskader i de seneste uger, men er nu klar til kamp. Jeg ser frem til at blive en del af holdet og bidrage til et forhåbentligt succesfuldt VM for Danmark. Det er altid en fornøjelse at repræsentere Danmark i den rød-hvide trøje.”

Bødker deltager for andet år i træk

Dette er det andet år i træk, at Bødker deltager ved VM for det danske landshold. Han er en af Danmarks mest meriterede NHL-spillere med over 700 kampe i verdens bedste liga. I denne sæson har han opnået 35 point i 71 kampe for Ottawa Senators, som dog er røget ud af slutspillet.

Bødker bringer værdi til landsholdet

Bødker har tidligere spillet 34 landskampe for Danmark og opnået 19 point. Han var også en del af landsholdet i sidste sæson ved hjemme-VM, hvor han sammen med Jannik Hansen bidrog til en 3-2-sejr over Finland.

Landstræner Heinz Ehlers udtaler: “Mikkel bringer tempo, fysik og målfarlighed til landsholdet, og han er virkelig en indsprøjtning, vi kan bruge konstruktivt. Vi glæder os til at byde ham velkommen tilbage i landsholdstruppen.”

VM i Slovakiet

VM vil blive afholdt fra den 10. til den 26. maj i Slovakiet, og Danmark vil træde ind i turneringen den 11. maj med en kamp mod Frankrig. Før dette vil Danmark spille to testkampe mod Norge og en mod Østrig. Bødker forventes at spille den sidste forberedelseskamp mod Østrig den 5. maj i Wien.

Lars Eller og VM

Lars Eller er også færdig i NHL-slutspillet, men det er endnu uvist, om Washington Capitals-stjernen kommer med til VM. Sidste år var Lars Eller med til at vinde Stanley Cup-trofæet i NHL.

Citat fra forfatteren

“Forfatterens navn” udtaler: “Mikkel Bødker er en vigtig brik i det danske landshold, og hans deltagelse ved VM er et stort boost for holdet.”

Konklusion fra forfatteren

“Forfatterens navn” konkluderer: “Med Bødker på holdet ser Danmarks chancer ved VM i ishockey lovende ud. Hans erfaring og talent vil være uvurderlige for holdet.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *