Golf i Dansk Idrætsforbund (DIF)
1 min read

Golf i Dansk Idrætsforbund (DIF)

DM-ugen byder på Golf og Fodboldgolf

For anden gang i historien er golf inkluderet i DM-ugen. Her vil der blive afholdt DM Hulspil for både damer og herrer. De deltagende spillere er de bedste amatører i landet, udvalgt fra ranglisten. Professionelle spillere har også mulighed for at deltage, men de er ofte engageret i større professionelle turneringer.

Hvad er Hulspil?

Hulspil er en golfvariant, hvor to spillere konkurrerer mod hinanden på hvert hul. Vinderen af hullet eller den, der deler det, bestemmes efter hver runde. En kamp består af 18 huller, eller indtil en spiller har vundet. Vinderen går videre i turneringen, mens taberen er ude.

Fodboldgolf – En ny tilføjelse

Udover golf vil DM-ugen i år også byde på fodboldgolf. Dette er en relativt ny sportsgren, men allerede nu kan du glæde dig til at se nogle af landets bedste spillere dyste i denne disciplin.

Citat fra webstedets forfatter

“DM-ugen byder på en fantastisk mulighed for at opleve nogle af Danmarks bedste golf- og fodboldgolfspillere. Det bliver en uge fyldt med spænding, konkurrence og frem for alt god sportslig ånd,” siger forfatteren bag webstedet.

Konklusion fra webstedets forfatter

“Med både golf og fodboldgolf på programmet, er der lagt op til en uge med masser af spændende sport. Uanset om du er fan af golf, fodboldgolf eller bare elsker at se god sport, er DM-ugen et arrangement, du ikke vil gå glip af,” konkluderer forfatteren af webstedet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *