Dansker afslutter Formel 2-karriere og har nu fastlagt fremtidsplaner.
2 mins read

Dansker afslutter Formel 2-karriere og har nu fastlagt fremtidsplaner.

Frederik Vesti opretholder forbindelse til Mercedes trods manglende Formel 1-sæde

Frederik Vesti, den danske racerkører, var sidste år tæt på at vinde i klassen lige under Formel 1. Desværre er hans tid i Formel 2 nu forbi.

Frederik Vesti fortsætter sin karriere i European Le Mans Series

Vesti har dog ikke lagt rattet på hylden. Han fortsætter sin karriere i European Le Mans Series, hvor han vil køre seks løb for det schweiziske hold, Cool Racing. Denne information blev offentliggjort af Vestis bagland i en pressemeddelelse.

“Formel 1 er mit ultimative mål. Men det er vigtigt at blive ved med at køre og holde sig skarp,” udtaler Vesti. Han ser frem til at deltage i en stærk konkurrencedygtig race-serie, fuldt understøttet af Mercedes-AMG Petronas F1, og med et løbsprogram, der passer perfekt sammen med hans rolle hos teamet i år.

Andre ændringer i Formel 1

Vesti er ikke den eneste, der skal tilpasse sig nye forhold i 2024. Den eneste dansker i Formel 1 skal også gøre det. Haas-teamet overraskede alle ved at smide en bombe tidligere på ugen. Du kan læse mere om det her.

Citat fra forfatteren

“Frederik Vesti er et levende bevis på, at man ikke skal give op, selv når tingene ikke går som planlagt. Hans fortsatte engagement og passion for racersport er inspirerende,” siger forfatteren af artiklen.

Konklusion fra forfatteren

Forfatteren konkluderer: “Selvom Frederik Vesti ikke fik det Formel 1-sæde, han havde håbet på, har han stadig en lovende karriere foran sig. Hans beslutning om at fortsætte i European Le Mans Series viser hans dedikation og vilje til at fortsætte med at køre, uanset hvad.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *