Fyn er vært for en imponerende golfturnering i 2026 | TV 2 Fyn.
2 mins read

Fyn er vært for en imponerende golfturnering i 2026 | TV 2 Fyn.

Fyn er vært for en imponerende golfturnering i 2026 | TV 2 Fyn.

Golftuneringer forventes at tiltrække flere turister til Fyn end Tour de France

En kommende golftunering på Fyn forventes at tiltrække endnu flere turister end den fynske målstreg for Tour de France gjorde det i 2022, ifølge Jakob Staun. Han forventer, at tuneringen vil skabe værdi på tværs af Fyn, især gennem det øgede antal hotelsenge i Kerteminde, Nyborg og Odense. På længere sigt håber man også, at golfturismen på Fyn vil stige som følge af tuneringen.

Golfspillere ser positivt på arrangementet

De seneste to danske udgaver af DP World Tour blev afholdt i Himmerland, hvor Golfpromote var ansvarlig for afviklingen. De står også bag den kommende tunering på Fyn og er glade for at have Great Northern som vært. Flemming Astrup, direktør i Golfpromote, udtaler: “Det er en vigtig milepæl i vores målsætning om at få turneringen rundt i hele landet. Jeg har informeret de danske spillere om nyheden, og de er alle begejstrede. Alle er sikre på, at det bliver en succes.”

Borgmester ser frem til tuneringen

Kertemindes borgmester, Kasper Ejsing Olesen (S), ser frem til at få tuneringen til sin by og er stolt over, at DP World Tour tror på, at de kan løfte opgaven. Han fortæller: “Det fynske samarbejde, som er fundamentet i aftalen, er stærkt, og vi glæder os til at vise, hvad Fyn og Kerteminde kan, når det kommer til golf.”

Konklusion

Den kommende golftunering på Fyn forventes at tiltrække endnu flere turister end Tour de France gjorde det i 2022. Arrangørerne og golfspillerne ser positivt på arrangementet, og Kertemindes borgmester er stolt over at være vært for tuneringen. Det fynske samarbejde og potentialet for golf på Fyn bliver fremhævet som vigtige faktorer for succesen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *