Bauer Media lancerer en spændende ny podcast, der fokuserer på både kultur og Formel 1. Podcasten præsenteres af anerkendte eksperter inden for begge områder og er udgivet af Bauer Media.
4 mins read

Bauer Media lancerer en spændende ny podcast, der fokuserer på både kultur og Formel 1. Podcasten præsenteres af anerkendte eksperter inden for begge områder og er udgivet af Bauer Media.

Bauer Media lancerer to nye podcasts: “What2Watch” og “F1 med Peter Nygaard & Felix Smith”

Hvilken film skal jeg se i biografen?’ ‘Kan du anbefale en serie?’ To spørgsmål, der ofte opstår i samtaler i dag, uanset om det er på arbejdet, til middagsselskaber eller bare over en kop kaffe med vennerne. Danskerne bruger mange timer på at se film og serier, men det kan være svært at finde ud af, hvilke der er værd at bruge tid på. Det kan ende med at man bruger flere timer på at scrolle på en streamingtjeneste.

Bauer Media har nu lanceret podcasten “What2Watch”, som har til formål at kuratere og anbefale film og serier. Podcasten vil indeholde video-anmeldelser, interviews og være den første kultur-podcast hos Bauer Media. Værterne på “What2Watch” er nogle af landets mest kendte filmanmeldere og eksperter, Ann Lind Andersen, Casper Christensen og Maria Månson.

Ann Lind Andersen udtaler: “Det er opløftende, at et kommercielt medie som Bauer Media vil være med til at løfte dækningen af film- og seriestoffet i en tid, hvor kulturjournalistikken generelt bliver nedprioriteret. Vi glæder os helt vildt til at lave en podcast om det vi ved mest om på en måde, der ikke er gjort før her hjemme.”

Den anden nye podcast er “F1 med Peter Nygaard & Felix Smith”. Peter Nygaard er Danmarks mest erfarne Formel 1 journalist og har været til stede ved stort set alle løb siden 80’erne. Han udgiver et ugentligt nyhedsbrev om sporten og driver Grand Prix Photo, som leverer fotos fra løbene til internationale medier. Sammen med Felix Smith, radio- og tv-vært samt Formel 1 fan, vil Peter analysere og kommentere på alt det, de har oplevet on site og på tv. Podcasten vil være 45 minutter lang og udkomme efter hvert løb i sæsonen.

Peter Nygaard udtaler: “Jeg vil sammen med Felix tage et spadestik dybere i Formel 1. Det giver en anden og bedre indgangsvinkel, når man selv er til stede på banerne og taler direkte med de implicerede. Med Felix har jeg fundet den helt rigtige partner til at give lytterne en unik tilgang til Formel 1.”

Bauer Media COO, Tobias Nielsen, glæder sig over at kunne lancere de to nye podcasts og mener, at podcast er blevet en vigtig del af deres kerneforretning. Han tror på, at efterspørgslen fra både lyttere og annoncører vil fortsætte med at stige de kommende år. “Vi glæder os til nu også at udkomme med vores første kultur-podcast med holdet bag ‘What2Watch’ og så er jeg sikker på at Peter Nygaard sammen med Felix Smith vil kunne give F1 fans et helt unikt indblik i hvad der foregår indenfor verdens mest populære motorsport i den nye F1 podcast.”

“What2Watch” vil udkomme første gang i ugen op til Oscar showet og herefter hver torsdag på alle populære podcast platforme. “F1 med Peter Nygaard & Felix Smith” vil udkomme første gang den 28. februar og herefter hver onsdag.

Bauer Media er markedsleder på kommerciel radio med mere end 2 millioner ugentlige lyttere på populære radiostationer som NOVA, The Voice, Pop FM, Radio Soft & Radio 100. De er også den største kommercielle podcast udbyder med mere end 32 millioner årlige podcast lytninger og populære podcasts som “Mørkeland”, “Danske Drabssager”, “Fantino & Bonde”, “Du er ikke alene”, “Anders & Anders”, “Bilklubben podcast” & “GO’NOVA Dagens udvalgte”.

Konklusion: Bauer Media har lanceret to nye podcasts, “What2Watch” og “F1 med Peter Nygaard & Felix Smith”. “What2Watch” vil fokusere på at kuratere og anbefale film og serier, mens “F1 med Peter Nygaard & Felix Smith” vil give Formel 1 fans et unikt indblik i sporten. Bauer Media er markedsleder på kommerciel radio og podcast området i Danmark.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *