Direkte TV-sport på torsdag: Norske håndballherrer tester formen i EM.
2 mins read

Direkte TV-sport på torsdag: Norske håndballherrer tester formen i EM.

Dagens sportsbegivenheder: En oversigt

For sportsentusiaster er her en oversigt over dagens sportsbegivenheder, der vil blive sendt på forskellige kanaler.

Golfbegivenheder

Klokken 07.00 starter dagen med Asian Tour, China Open fra Shenzhen’s Hidden Grace Golf Club, som vil blive sendt på Vsport Golf. Senere, klokken 12.00, vil Vsport Golf også sende Challenge Tour Grand Finale.

For dem, der foretrækker PGA-turneringen for mænd, vil denne begivenhed starte kl. 21.30 i Los Cabos, Mexico og vil blive sendt på Eurosport 1. Kvindernes LPGA-turnering begynder kl. 04.00 i Omitama, Japan med Celine Borge i feltet, og vil blive sendt på Vsport Golf.

Håndbold og Basketball

Golden League-landslagsturneringen for mænd begynder kl. 16.45 i Øygarden med en kamp mellem Spanien og Nederland. Dette vil blive sendt på TV2 Sport2. Kl. 19.15 vil Norge møde Danmark i samme turnering, en vigtig opvarmning til VM for Sander Sagosen og det norske landslag, som vil blive sendt direkte på TV2.

For basketballfans vil Euroleague-kampen mellem Fenerbahce og Olympiacos begynde kl. 18.45 og vil blive sendt på Vsport+.

Ishockey og Tennis

Eliteserien for mænd i ishockey begynder kl. 18.30 med en kamp mellem Comet Halden og Storhamar, som vil blive sendt på TV2 Sport1. Senere vil der være flere NHL-kampe, herunder New York Rangers mod Carolina Hurricanes kl. 00.00 på Vsport2, og Minnesota Wild mod New Jersey Devils kl. 01.00 på Vsport1. Kl. 03.00 vil Vegas Golden Knights møde Winnipeg Jets på Vsport2.

Tennisfans kan se ATP 1000-turneringen for mænd fra Paris kl. 19.30 på Eurosport N.

Kommentar fra forfatteren

“Dagens sportsbegivenheder dækker et bredt spektrum af interesser, fra golf til ishockey, håndbold, basketball og tennis. Der er noget for enhver smag, og det er en fantastisk måde at holde sig opdateret med de seneste sportsnyheder,” udtaler forfatteren af webstedet.

Konklusion

Med et bredt udvalg af sportsbegivenheder, der sendes hele dagen, er der rig mulighed for at følge med i dine favoritsportsgrene. Uanset om du er fan af golf, håndbold, basketball, ishockey eller tennis, er der noget for dig i dagens sportsprogram.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *