Petr Cech gør professionel debut i ishockey
2 mins read

Petr Cech gør professionel debut i ishockey

Petr Cechs professionelle karriere i sportens verden fortsætter

Den tidligere Chelsea- og Arsenal-målmand, Petr Cech, har på trods af sin alder på 41 år, ikke lagt sin professionelle sportskarriere på hylden. Tidligere i denne måned blev det annonceret, at han er blevet udlejet til Elite League-holdet Belfast Giants, hvor han nu skal prøve kræfter med ishockey.

Cechs debut for Belfast Giants

Lørdag fik Cech sin debut for den nordirske hovedstadsklub, der spiller på et professionelt niveau. Efter en målløs første periode, måtte Cech indkassere et mål blot 16 sekunder ind i anden periode, da modstanderne fra Glasgow Clan scorede. Belfast Giants kom dog stærkt igen og vandt anden periode med 3-1.

En lovende start for den tjekkiske målvogter

I tredje periode fortsatte Belfast Giants de gode takter, og kampen endte med en sejr på 5-1. Dette kan betegnes som en imponerende professionel debut for Cech i ishockeyens verden.

Cech har tidligere repræsenteret Guildford Phoenix, Chelmsford Chieftains og hans nuværende klub, Oxford City. Efter 15 år i Premier League, lagde han fodboldstøvlerne på hylden i 2019, og nu er han ved at opbygge en imponerende karriere i ishockey.

Forfatterens kommentar

“Det er inspirerende at se en sportsperson som Petr Cech, der efter en succesfuld fodboldkarriere, nu begiver sig ud i en ny sportsgren. Hans debut for Belfast Giants viser, at han har potentiale til at gøre det lige så godt i ishockey, som han gjorde i fodbold,” udtaler forfatteren af denne artikel.

Konklusion

Forfatteren af denne artikel konkluderer: “Petr Cechs overgang fra fodbold til ishockey er et bevis på hans dedikation og passion for sport. Han har allerede vist lovende takter i sin nye sportsgren, og det bliver spændende at følge hans udvikling fremadrettet.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *