Danmark vinder Europamesterskabet i golf og skriver historie.
1 min read

Danmark vinder Europamesterskabet i golf og skriver historie.

Nordjyske spillere bidrager til sejr

Holdet består af seks spillere, hvoraf to af dem er fra Nordjylland. Frederik Kjettrup, en af de nordjyske spillere, har været medlem af Brønderslev Golfklub i fem år. Den anden nordjyske spiller, Hamish William Brown, har spillet i Aalborg Golfklub.

Holdets sammensætning

Udover de to nordjyske spillere, består holdet også af August Thor Høst, Christopher Adam Bring, Sebastian Friedrichsen og Søren Broholt Lind.

Undefeated Frederik Kjettrup

Frederik Kjettrup fra Brønderslev har ikke tabt en eneste kamp under EM. På spørgsmålet om han havde forventet at vinde, svarer han:

“Det er altid et mål at vinde, når man går ind til en turnering. Men der er også forskel på målet, og hvad man regner med, der kommer til at ske. Det er selvfølgelig superfedt,” udtaler Frederik Kjettrup.

Forfatterens kommentar

“Det er inspirerende at se sådan en dedikation og talent fra vores lokale spillere. Deres præstationer er et bevis på deres hårde arbejde og passion for sporten,” siger forfatteren af webstedet.

Konklusion

Forfatteren af webstedet konkluderer: “Disse spilleres præstationer er et bevis på, at Nordjylland har meget at byde på inden for sport. Det er fantastisk at se, hvordan de repræsenterer vores region på så højt et niveau.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *