Ifølge medierapporter medvirker en dansk skuespiller i en ny Formel 1-film.
1 min read

Ifølge medierapporter medvirker en dansk skuespiller i en ny Formel 1-film.

Ifølge medierapporter medvirker en dansk skuespiller i en ny Formel 1-film.

Formel 1-filmen ‘Apex’ ramt af udfordringer men fortsætter med dansk skuespiller

Den kommende Formel 1-film ‘Apex’, med både Brad Pitt og Lewis Hamilton på rollelisten, har også en dansk skuespiller, Kim Bodnia, i blandt. Filmen har oplevet udfordringer i form af strejker blandt de amerikanske skuespillere og tab af dyre scener på grund af tvivlsomme sponsorer, men produktionen er stadig i gang.

Kim Bodnia i ‘Apex’

Filmen følger det ægte Formel 1-felt rundt i 2023-kalenderen, og under det italienske grandprix på Monza-banen blev Kim Bodnia, kendt fra ‘Pusher’, set iført ‘Apex’-tøj, der fik ham til at ligne en teamchef. Bodnia har dog ikke bekræftet sin deltagelse i filmen, og han er ikke at finde på IMDB’s rolleliste for ‘Apex’.

Forventet premiere i 2025

På trods af de nævnte udfordringer, er filmen stadig under produktion og forventes at have premiere tidligst i 2025. For de utålmodige fans af Formel 1, rapporterer flere engelske medier om nyt om Michael Schumacher på vej.

Citat fra webstedets forfatter

“Til trods for udfordringerne er det spændende at se, hvordan ‘Apex’ udvikler sig, især med dansk deltagelse i form af Kim Bodnia. Vi ser frem til premieren i 2025.”

Konklusion fra webstedets forfatter

“Selvom ‘Apex’ har været ramt af både strejker og tab af scener, er det positivt at se, at produktionen fortsætter. Med deltagelse af både internationale og danske skuespillere, lover filmen at bringe Formel 1 til liv på det store lærred.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *