Aalborg Håndbold vinder over bundholdet trods en utilfredsstillende præstation.
2 mins read

Aalborg Håndbold vinder over bundholdet trods en utilfredsstillende præstation.

Overskrift: Aalborg Håndbold sikrer sig sejr i Champions League kamp

Hvis man havde været til stede ved aftenens kamp mellem Eurofarm Pelister og Aalborg Håndbold, ville det have været svært at gætte, hvilket hold der endnu ikke har scoret point i Champions League baseret på kampens begyndelse.

Kampens forløb

Aalborg Håndbold, der er tæt på at sikre sig en direkte plads i turneringens kvartfinaler, havde udfordringer med at dominere over bundholdet fra Nordmakedonien. Trods disse udfordringer, formåede det nordjyske udehold at sikre sig to point efter en stærk anden halvleg, der resulterede i en 33-28 sejr.

Denne sejr betyder, at Aalborg Håndbold allerede i morgen aften kan være klar til kvartfinalerne i Champions League, hvis det franske hold PSG taber på udebane til Zagreb. Hvis dette ikke sker, har Aalborg mulighed for at fuldføre arbejdet den 6. marts, når de møder det polske hold Kielce i den sidste gruppekamp.

Aalborgs præstation

Kampens indledning gav ikke indtryk af, at det var bundhold mod andenplads. Drevet af det nordmakedonske publikum, gav hjemmeholdet Aalborg Håndbold kamp til stregen i begyndelsen. Det var først efter 20 minutter, at Aalborg Håndbold bragte sig foran med mere end et mål.

I anden halvleg viste Aalborg Håndbold deres klasse. De norske landsholdsfløje, Sebastian Barthold og Kristian Bjørnsen, stod for fem mål i de første 10 minutter efter pausen og etablerede en syvmålsføring.

Konklusion

Selvom Eurofarm Pelister forsøgte at komme tilbage i kampen, lykkedes det ikke, og Aalborg Håndbold kunne tage hjem til Danmark med to point. Dette sætter dem i en stærk position forud for de afgørende kampe i Champions Leagues gruppespil.

Citat fra forfatteren

“Aalborg Håndbold har vist stor styrke og viljestyrke i denne kamp. De har bevist, at de er et hold, der skal tages seriøst i Champions League. Vi ser frem til at følge deres videre færd i turneringen,” udtaler forfatteren af artiklen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *