Lasse er i Thy og spiller golf på en skotsk bane om vinteren.
2 mins read

Lasse er i Thy og spiller golf på en skotsk bane om vinteren.

Skandinaviens største golfsimulator findes i Thy Indoor Golf

Thy Indoor Golf er hjemsted for Skandinaviens største golfsimulator, hvor golfentusiaster kan spille på en bred vifte af verdens mest prestigefyldte baner.

En virtuel tur til Sct. Andrews Old Course

Lasse Jeppesen, en ivrig bruger af simulatoren, deler sin oplevelse. “Min favoritbane er Sct. Andrews Old Course i Skotland. Nu kan jeg stå herinde i varmen og spille på den med mine egne køller og bolde,” forklarer han.

Når den udendørs golfsæson starter, planlægger Jeppesen at deltage i så mange turneringer som muligt rundt omkring i Danmark. “Jeg spiller i øjeblikket fra handicap seks, men mit mål er at nå ned til handicap nul inden årets udgang,” tilføjer han.

Thy Indoor Golf i ‘Golf om vinteren’

Jeppesen og initiativtagerne bag Thy Indoor Golf er med i golfprogrammet ‘Golf om vinteren’. I programmet besøger Kai Hartmeyer også Portugals lille golfmekka nord for Lissabon, der har tre verdensklasse golfbaner, som kan spilles på året rundt.

‘Golf om vinteren’ kan ses på TV MIDTVEST Play eller øverst i denne artikel.

Citat fra forfatteren

“Thy Indoor Golf er et fantastisk sted for golfentusiaster. Det giver en unik mulighed for at spille på verdens bedste baner, uanset vejret,” siger forfatteren af artiklen.

Konklusion

Forfatteren af artiklen konkluderer: “Thy Indoor Golf er mere end bare en golfsimulator. Det er et sted, hvor golfspillere kan forbedre deres færdigheder, deltage i turneringer og opleve verdens bedste baner. Det er et sandt paradis for enhver golfentusiast.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *