Den nye direktør for Audi deler information om mærkets planer for Formel 1.
2 mins read

Den nye direktør for Audi deler information om mærkets planer for Formel 1.

Audi bekræfter deltagelse i Formel 1 fra 2026

Der har været mange rygter og spekulationer i og uden for Formel 1-paddocken, især omkring Audi’s deltagelse i sporten. Audi har nu officielt en plads i Formel 1-feltet og et hold klar til at udfylde den, når de træder ind i sporten i 2026.

Rygter om Audi’s deltagelse i Formel 1

Rygterne begyndte at svirre, da Audi under Belgiens grand prix i 2022 officielt annoncerede, at de ville overtage Sauber F1 og deltage i Formel 1. Men der har også været rygter om det modsatte, herunder at Toyota var interesseret i et comeback og klar til at overtage Audis plads.

Audi’s administrerende direktør bekræfter deltagelse

Audi’s nyudpegede administrerende direktør Gernot Döllner har nu slået fast, at Audi har tænkt sig at køre med i Formel 1. I sit første større interview som Audis øverst ansvarlige til den tyske avis Handelsblatt, fastholder Döllner, at Audi holder fast i planerne om deltagelse.

Audi’s tekniske direktør støtter beslutningen

Allerede tilbage i juni slog Audis tekniske direktør Oliver Hoffmann fast, at Formel 1 går fint i spænd med Audis tankegang. Hoffmann udtalte, at det er meget vigtigt for Audi at være progressive og at være pionerer inden for teknologi. Han mener, at Formel 1 er højdepunktet inden for motorsport.

Konklusion

Trods rygter og spekulationer har Audi nu officielt bekræftet deres deltagelse i Formel 1 fra 2026. Både den administrerende direktør og den tekniske direktør støtter beslutningen og ser frem til at vise Audi’s fremskridt gennem teknik i sporten.

Citat fra forfatteren

“Audi’s bekræftelse på deres deltagelse i Formel 1 fra 2026 viser deres engagement i sporten og deres vilje til at være progressive og pionerer inden for teknologi. Det bliver spændende at se, hvad de kan bringe til sporten.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *