Danske racerkører afslutter Formel 2 og udtrykker ønske om at deltage i Formel 1.
2 mins read

Danske racerkører afslutter Formel 2 og udtrykker ønske om at deltage i Formel 1.

Frederik Vesti sigter mod Formel 1 i 2025 efter at have forladt Formel 2

Den danske racerkører, Frederik Vesti, deltog i to sæsoner af Formel 2, men formåede ikke at sikre en sejr, på trods af at være tæt på i 2023.

Frederik Vesti uddyber sin afgang fra Formel 2

Ved gallashowet Sport 2023, som blev afholdt i Herning, gav den 21-årige Vejlenser flere detaljer om hans afgang fra Formel 2.

Til trods for hans tidligere udtalelse om, at det var “knald eller fald” med hensyn til en chance i Formel 1 før 2023-sæsonen, har den unge dansker stadig ambitioner om at nå til motorsportens topklasse. Dette fortalte han til B.T.

Frederik Vesti’s fremtidige planer

“Det kommende år bliver meget anderledes. Jeg kommer ikke til at køre Formel 2. Målet er, at jeg skal køre Formel 1 i 2025. Jeg vil kæmpe rigtig hårdt for, at det kommer til at ske,” siger Frederik Vesti til avisen.

For øjeblikket er den unge dansker testkører for Mercedes’ Formel 1-hold, hvor tyske Mick Schumacher er deres officielle reservekører. Frederik Vesti afslører dog, at han snart er klar til at offentliggøre planerne for den kommende sæson.

Kommentar fra forfatteren

“Frederik Vesti’s beslutsomhed og ambitioner er tydelige i hans udtalelser. Det bliver spændende at følge hans rejse mod Formel 1 i de kommende år,” siger forfatteren af denne artikel.

Konklusion

Frederik Vesti har taget et modigt skridt ved at forlade Formel 2 for at forfølge sine drømme om Formel 1. Med hans beslutsomhed og talent, ser fremtiden lovende ud for den unge dansker. Vi ser frem til at høre mere om hans planer for den kommende sæson.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *