Ikast Håndbold rekrutterer spiller fra det danske landshold.
2 mins read

Ikast Håndbold rekrutterer spiller fra det danske landshold.

Lærke Nolsøe skifter fra NFH til Ikast Håndbold

Lærke Nolsøe, venstrefløjen for NFH, har annonceret, at hun vil skifte til Ikast Håndbold efter den igangværende sæson. Dette sker i kølvandet på Emma Friis’ afgang til rumænske CSM Bucuresti, og Nolsøe er nu klar til at træde ind som hendes afløser.

En et-årig kontrakt med Ikast Håndbold

Ikast Håndbold har sikret sig en et-årig kontrakt med Lærke Nolsøe, som efter kun en sæson hos Nykøbing Falster Håndbold, vender tilbage til en jysk klub. Nolsøe ser frem til at blive en del af en klub med store ambitioner.

“Jeg er utrolig glad for og meget stolt af, at der er opstået den her mulighed for i Ikast Håndbold. Ikast er en meget spændende klub med rigtig store ambitioner, hvilket tiltaler mig meget,” udtaler hun.

En stærk tilføjelse til Ikast Håndbold

Nolsøe fortsætter: ”Klubben har klaret sig godt både nationalt og internationalt i lang tid, og de råder over virkelig mange dygtige håndboldspillere. Det glæder jeg mig helt vildt til at blive en del af. Jeg tror på, at det er det rigtige step for mig og jeg ser vildt meget frem til at møde truppen, staben og alle folkene i og omkring klubben.”

Ikast Håndbold-direktør Daniel Grønhøj ser også frem til at få en erfaren spiller som Nolsøe ind i holdet, der har stærke kompetencer både i forsvar og angreb.

Nolsøes erfaring på landsholdet

Lærke Nolsøe har repræsenteret Danmark i 62 A-landskampe, men har ikke været en del af truppen siden hun blev mor.

Kommentar fra forfatteren

“Forfatterens kommentar: “Lærke Nolsøes skifte til Ikast Håndbold er et stort skridt for både hende og klubben. Med hendes erfaring og talent, vil hun utvivlsomt være en stærk tilføjelse til holdet.”

Konklusion

“Forfatterens konklusion: “Dette skifte markerer en ny æra for både Lærke Nolsøe og Ikast Håndbold. Det bliver spændende at se, hvordan hun vil præge holdet i den kommende sæson.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *