Dansk racerkører slutter sig til samme team som Formel 1-verdensmesteren.
2 mins read

Dansk racerkører slutter sig til samme team som Formel 1-verdensmesteren.

Formel 1-verdensmester bliver kollega med danske Oliver Rasmussen

Oliver Rasmussen, den danske racerkører, har i de sidste to sæsoner kørt LMP2 for det britiske racerteam Jota Sport. Fra 2024 vil han dele hold med en tidligere Formel 1-verdensmester.

Oliver Rasmussen og Formel 1-verdensmesteren i samme team

Både Rasmussen og den tidligere Formel 1-verdensmester deltog i 24-timers løbet på Le Mans-banen i Frankrig i år. Men fra 2024 vil de være direkte kolleger. Dette sker, når Janson Button, der overraskende vandt Formel 1-sæsonen i 2009, begynder at køre i en Le Mans-hypercar.

Rasmussen sikrer sig plads hos Jota

Den unge danske kører, Rasmussen, har også sikret sig en plads hos Jota, der vil stille op med to Porsche 963 på den berømte bane. “Jeg tror ikke helt, jeg har forstået, at det kommer til at ske. Det er sindssygt at skulle dele bil med ham,” udtaler Rasmussen til B.T.

Flere danskere i det franske 24-timers løb

Rasmussen er ikke den eneste dansker, der vil deltage i det franske 24-timers løb næste år. Le Mans er generelt et sted med mange danske deltagere. For eksempel offentliggjorde Aston Martin Racing sidste uge, at holdet har indgået en langvarig kontrakt med GTE-klasse-vinderen Marco Søren. I år deltog hele 13 danskere i det legendariske motorløb, selvom flere af dem desværre måtte udgå.

Forfatterens kommentar

“Det er spændende at se, hvordan Oliver Rasmussen vil klare sig i det kommende år, især med en tidligere Formel 1-verdensmester som kollega. Det bliver også interessant at følge de andre danske kørere i det franske 24-timers løb,” siger forfatteren af artiklen.

Konklusion

Med den kommende sæson bliver det spændende at se, hvordan de danske racerkørere vil præstere. Med en tidligere Formel 1-verdensmester som kollega, har Oliver Rasmussen en unik mulighed for at lære og udvikle sig. Det bliver også interessant at se, hvordan de andre danske kørere vil klare sig i det franske 24-timers løb.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *