Aalborg Håndbold sikrer sig plads i Final Four efter en overbevisende sejr.
2 mins read

Aalborg Håndbold sikrer sig plads i Final Four efter en overbevisende sejr.

Aalborg Håndbold sikrer sig plads i Final Four

Aalborg Håndbold har sikret sig en plads i Final Four i pokalturneringen, efter en sejr over Skjern Håndbold på hjemmebane. Denne sejr kommer som en tiltrængt genoprejsning for det nordjyske mandskab, efter tre nederlag i fire kampe.

Udfordringer for Aalborg Håndbold

Aalborg Håndbold var til aftenens kamp uden bagspilleren Aleks Vlah og fløjspilleren Patrick Wiesmarch. Trods disse udfordringer kom Aalborg bedst fra start i kampen, inden Skjern fik fodfæste. To hurtige scoringer fra Aalborg kort før pausen sikrede dog nordjyderne en pauseføring på 14-12.

Sejr til Aalborg Håndbold

Efter pausen fortsatte aalborgenserne med at bygge på deres føring, og med en stærk anden halvleg lykkedes det dem at tage sejren på 30-23. Fredericia, BSH Bjerringbro Silkeborg og GOG har allerede kvalificeret sig til Final Four-stævnet, der spilles i februar.

Aalborg Håndbold fuldender firkløveret

Med denne sejr fuldender Aalborg Håndbold det firkløver, der skal til Boxen i Herning i februar. Lodtrækningen til stævnet er også blevet foretaget. Aalborg Håndbold møder i semifinalen Bjerringbro Silkeborg, mens GOG og Fredericia tørner sammen i den modsatte semifinale.

Citat fra forfatteren

“For Aalborg Håndbold er denne sejr en vigtig genoprejsning. De har vist, at de kan komme tilbage stærkt, selv efter flere nederlag. Det bliver spændende at se, hvad de kan præstere i Final Four,” siger forfatteren af webstedet.

Konklusion fra forfatteren

“Aalborg Håndbold har bevist, at de er et hold, der skal regnes med. Deres sejr over Skjern Håndbold og deres kvalifikation til Final Four viser deres styrke og vilje til at vinde. Vi ser frem til at følge dem i deres kommende kampe,” konkluderer forfatteren af webstedet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *