Europas største golf-turnering vil blive afholdt på Fyn
2 mins read

Europas største golf-turnering vil blive afholdt på Fyn

Great Northern bliver vært for Danish Golf Championship i 2026

Den 21. september 2023 kl 12:58, Christina Frederiksen

Foto: Jacob Sjöman. [email protected]

En stor begivenhed for Fyns golfentusiaster

Forventningerne er høje for golfentusiaster i hele Europa, da det er blevet annonceret, at mellem 60.000 og 80.000 gæster vil fylde gaderne i Kerteminde for at se verdens bedste golfspillere konkurrere i den spektakulære kystnære kulisse ved Great Northern. Dette er en stor mulighed for at øge golfturismen på Fyn i fremtiden.

Great Northern bliver vært for Danish Golf Championship

Great Northern i Kerteminde vil være vært for den tredje udgave af DP World Tour-turneringen, Danish Golf Championship, i sensommeren 2026. Dette ambitiøse anlæg har længe været nævnt som en potentiel vært for store internationale turneringer, og det er med stor glæde, at aftalen nu er på plads.

Verdens bedste spillere samles på Fyn

DP World Tour er den mest profilerede samling af golfturneringer i Europa og har normalt deltagelse af verdens bedste og mest berømte spillere. Turneringen i Kerteminde vil have en præmiesum på omkring 20 millioner kroner.

En stærk fynsk golfsatsning

Jakob Staun, eventchef i Destination Fyn, ser frem til Danish Golf Championship som kulminationen på en større fynsk golfsatsning. Han er overbevist om, at golfbraget på Great Northern i 2026 vil være højdepunktet på et stærkt fynsk samarbejde.

Begejstring hos DP World Tour og GolfPromote

Både hos DP World Tour og GolfPromote er der stor begejstring for at have fået Great Northern og Fyn som værter for turneringen. Flemming Astrup, direktør i GolfPromote, ser placeringen af turneringen på Great Northern som en vigtig milepæl i målsætningen om at få turneringen rundt i hele landet.

Kommentar fra forfatteren

“Denne begivenhed er en stor mulighed for Fyn og vil uden tvivl bidrage til at øge golfturismen på øen. Det er fantastisk at se, hvordan Great Northern er blevet anerkendt som en værdig vært for så prestigefyldt en turnering,” siger Christina Frederiksen.

Konklusion

Med Danish Golf Championship i 2026 vil Fyn blive sat på verdenskortet som en fremragende destination for golf. Dette er en stor mulighed for at fremme golfturismen og tiltrække flere besøgende til regionen. Det er en spændende tid for golfentusiaster på Fyn og i hele Europa.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *