Tidligere angriber kritiserer Højlunds holdkammerater for manglende målscoring.
3 mins read

Tidligere angriber kritiserer Højlunds holdkammerater for manglende målscoring.

Tidligere angriber kritiserer Højlunds holdkammerater for manglende målscoring.

Rasmus Højlund: Fra Champions League Topscorer til måltørke i Premier League

Rasmus Højlund, den 20-årige danske fodboldspiller, har haft en bemærkelsesværdig karriere indtil videre. Han blev delt topscorer i Champions League-gruppespillet med fem mål i seks kampe og spillede en betydelig rolle i Danmarks kvalifikation til EM med syv mål. Men hans succes har ikke fulgt ham til Premier League, hvor han skiftede til Manchester United i sommer.

Manglende mål i Premier League

Til trods for hans tidligere præstationer, har Højlund ikke formået at score et eneste mål i Premier League endnu. Dette er en kedelig statistik, der fortsatte, da Manchester United tabte 2-0 mod West Ham. Men ifølge den tidligere engelske fodboldspiller Alan Shearer, er det ikke Højlunds skyld.

Alan Shearer’s syn på Højlunds præstationer

Shearer, der selv scorede 283 mål i Premier League, mener, at Højlund stadig bevæger sig godt på banen. Han peger på, at Antony og Garnacho, to af Højlunds holdkammerater, ikke gør det godt nok til at hjælpe ham med at score. Han mener også, at forsvarerne har lært Antoneys spil at kende, hvilket gør det sværere for Højlund.

Joe Cole’s udtalelser

Joe Cole, en tidligere Chelsea og Liverpool-spiller, er enig med Shearer. Han mener, at Manchester Uniteds manglende mål ikke kun er Højlunds skyld, men også skyldes et ubalanceret hold.

Højlund modtager færrest afleveringer

Ifølge fodboldmediet Goal, er Højlund den angriber i Premier League, der har modtaget færrest afleveringer fra sine holdkammerater. Dette sammenholdt med det faktum, at hans holdkammerater Alejandro Garnacho og Marcus Rashford har haft flere afslutninger end ham, tyder på, at Højlund ikke får nok muligheder for at score.

Alan Shearer’s konklusion

Shearer mener, at hvis Højlund får mere tid og bedre service fra sine holdkammerater, vil han begynde at score igen. Han udtrykker frustration på Højlunds vegne og håber på forbedring i fremtiden.

Citat fra forfatteren

“Forfatterens navn” udtaler: “Rasmus Højlund har vist sit potentiale i Champions League og EM-kvalifikationen. Det er nu op til hans holdkammerater og Manchester United at give ham de rette betingelser for at vise det samme i Premier League.”

Konklusion fra forfatteren

“Forfatterens navn” konkluderer: “Hvis Manchester United kan finde den rette balance og give Højlund den service, han har brug for, er der ingen tvivl om, at han vil begynde at score igen. Det er kun et spørgsmål om tid.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *