Sønderjyske Fodbold har ansat en ny målmand
2 mins read

Sønderjyske Fodbold har ansat en ny målmand

SønderjyskE Fodbold underskriver toårig kontrakt med Jakob Busk

SønderjyskE Fodbold har annonceret på deres hjemmeside, at de har indgået en toårig kontrakt med målmanden Jakob Busk. Busk, der har tilbragt de sidste otte år i Bundesliga-klubben Union Berlin, er nu klar til at vende tilbage til dansk fodbold.

En stærk tilføjelse til holdet

Casper Daather, sportschef for SønderjyskE Fodbold, udtrykker stor begejstring for den nye tilføjelse til holdet. “Med tilgangen af Jakob Busk får vi en målmand, der skal være med til at løfte vores stærke målmandsteam til et endnu højere niveau. Han har karakter og personlighed både på og uden for banen, og han vender hjem til Danmark med stor ærgerrighed, og han virker meget sulten på vores projekt i SønderjyskE Fodbold,” siger han.

Busk ser frem til at vende tilbage til Superligaen

Jakob Busk selv er også begejstret for den nye aftale. “Efter rigtig mange år i udlandet glæder jeg mig til komme tilbage til Superligaen, som også har udviklet sig godt, siden jeg senest var i Danmark. Jeg ser frem til de nye opgaver, der venter i SønderjyskE Fodbold, og jeg glæder mig til at møde fansene og mine nye holdkammerater efter sommerferien,” siger han.

Forfatterens kommentar

“Forfatterens navn” udtaler: “Denne kontrakt er et stort skridt for både Jakob Busk og SønderjyskE Fodbold. Busk bringer en masse erfaring med sig fra sin tid i Bundesligaen, og det vil uden tvivl gavne SønderjyskE Fodbold i de kommende sæsoner.”

Konklusion

“Forfatterens navn” konkluderer: “Med denne kontrakt viser SønderjyskE Fodbold deres ambitioner om at styrke deres hold yderligere. Jakob Busk vil være en værdifuld tilføjelse til holdet, og hans erfaring og talent vil utvivlsomt være med til at løfte holdets præstationer i de kommende sæsoner.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *