Holger Rune tabte til argentinsk grusspecialist på grund af fejl i spillet.
2 mins read

Holger Rune tabte til argentinsk grusspecialist på grund af fejl i spillet.

Holger Rune Ude af Italian Open i Tredje Runde

Holger Rune, den talentfulde danske tennisspiller, nåede sidste år til finalen i den prestigefyldte italienske grusturnering, Italian Open. I år blev tredje runde dog endestationen for Rune, der tabte i tre sæt (6-2, 2-6, 6-3) til den argentinske spiller, Sebastian Baez.

Rune’s Udfordringer i 2024

Året 2024 har indtil videre ikke været det mest succesfulde for den 21-årige dansker. Rune har haft svært ved at finde sit spil, og hans temperament har været på prøve, mens sygdom også har spoleret flere turneringer. Trods disse udfordringer ankom Rune til Italien med fornyet tro på tingene.

Stærkt Start for Rune

Rune viste sin styrke i første sæt mod grusspecialisten Baez, der er rangeret som nummer 19 i verden. Rune vandt første parti på to minutter, og efter kun et kvarter stod det allerede 4-0 til danskeren. Rune vandt første sæt med 6-2 efter kun en halv times tennis.

Baez Kommer Tilbage

Andet sæt var en skarp kontrast til det første. Fra stillingen 2-1 til Rune, tog Baez hele 12 point i træk. Dette resulterede i tre partier til Baez, og Rune fandt det svært at holde bolden inden for stregerne. Baez vandt fem partier i træk og tog andet sæt med 6-2.

Rune’s Nedtur i Tredje Sæt

Den koncentration, der kendetegnede Rune i første sæt, var helt forsvundet i tredje sæt. Fra stillingen 2-2 i tredje sæt, spillede Rune sig aldrig til en breakbold, og kun en enkelt gang holdt han sit eget serveparti. Dette resulterede i et sætnederlag på 6-3, og Rune forlod den italienske turnering i tredje runde.

Konklusion

Rune’s præstation ved Italian Open var ikke den bedste optakt for verdens nummer 12, hvis næste turnering er forårets helt store mål, French Open.

Citat fra Forfatteren

“Det har været et udfordrende år for Holger Rune, men hans talent er uomtvisteligt. Vi ser frem til at se, hvad han kan præstere ved French Open,” siger forfatteren af artiklen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *