Mads Hoxer erstattes af Emil Madsen i håndbold og sendes hjem.
2 mins read

Mads Hoxer erstattes af Emil Madsen i håndbold og sendes hjem.

Mads Hoxer trækker sig fra landsholdssamling på grund af skulderproblemer

Aalborg-spilleren Mads Hoxer har haft en hektisk forårssæson med mange kampe i både ligaen og Champions League. Dette har resulteret i en overbelastet skulder, som har tvunget ham til at trække sig fra den igangværende landsholdssamling.

Landstrænerens beslutning

Landstræner Nikolaj Jacobsen har vurderet, at det er mest hensigtsmæssigt at sende højrebacken hjem, så han kan hvile og blive klar til sæsonafslutningen. Jacobsen udtaler: “Det er ærgerligt, vi har skullet sende Mads hjem, men lige nu er der ikke meget saft og kraft i hans skulder, og derfor gav det ingen mening at beholde ham, når han ikke har kunnet deltage ordentligt i træningerne.”

Erstatning på højre back

Emil Madsen fra GOG er blevet indkaldt som erstatning for Hoxer. Jacobsen roser Madsen og siger: “Det gode ved det her hold er, at mister vi en spiller, så kommer der en anden ind med masser af kvalitet, og det har Emil Madsen jo også vist længe.”

Kommende landskampe

Håndboldherrerne vil rejse til Oslo fredag, hvor de vil spille landskampe mod Norge lørdag og Kroatien søndag. Begge kampe vil blive sendt på TV 2 henholdsvis klokken 16.15 og 14.15.

Citat fra forfatteren

“Mads Hoxers skulderproblemer er et stort tab for landsholdet, men det giver også mulighed for andre spillere som Emil Madsen at træde ind og vise deres værd,” siger forfatteren af denne artikel.

Konklusion

Skader er en uundgåelig del af sport, og det er vigtigt for spillere at tage den nødvendige hvile for at komme tilbage stærkere. Vi håber på en hurtig bedring for Mads Hoxer og ser frem til de kommende landskampe,” konkluderer forfatteren af denne artikel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *