Rasmus Højlund scorer sit første Premier League-mål og sikrer sejren for sit hold.
2 mins read

Rasmus Højlund scorer sit første Premier League-mål for Manchester United

Det tog 1026 minutter før den danske landsholdsspiller Rasmus Højlund kunne juble over sit første mål for Manchester United i Premier League. Målet kom tirsdag aften i en kamp mod Aston Villa, hvor Højlund efter 81 minutters spil satte en flot inderside på efter et hjørnespark og sikrede Manchester United en tiltrængt 3-2-sejr.

Højlund har tidligere været kritiseret for ikke at finde netmaskerne i sine første 19 Premier League-kampe, men på hjemmebanen Old Trafford lykkedes det altså for den danske angriber at bryde den kedelige stime.

En følelsesladet sejr

Efter scoringen var det en tydelig følelsesladet og lettet Højlund, der jublede løs, mens han blev tiljublet af sine holdkammerater.

Manchester United havde ellers haft en svær start på kampen, da de kom bagud med 2-0 i første halvleg. Først bragte John McGinn gæsterne foran efter 21 minutter, og fem minutter senere øgede Leander Dendocker føringen for Aston Villa.

Manchester United vågner op i anden halvleg

I anden halvleg vågnede Manchester United dog op. Både Højlund og Christian Eriksen var med fra start, og det var argentinske Alejandro Garnacho, der bragte balance i regnskabet med to mål midt i anden halvleg. Herefter dukkede Højlund op i Aston Villas felt ni minutter før tid og placerede bolden forbi keeper Emiliano Martinez.

Med sejren rykker Manchester United op på sjettepladsen i Premier League, mens Aston Villa missede muligheden for at rykke op på en delt førsteplads med Liverpool.

Citat fra forfatteren

“Rasmus Højlunds første Premier League-mål var ventet med spænding, og det kom på et afgørende tidspunkt i kampen mod Aston Villa. Det er en stor bedrift for den danske landsholdsspiller, og vi ser frem til at følge hans fortsatte præstationer i Manchester United,” siger forfatteren af artiklen.

Konklusion

Rasmus Højlunds første Premier League-mål markerer en vigtig milepæl i hans karriere hos Manchester United. Med denne sejr har holdet fået et boost i deres position i ligaen, og det vil være interessant at se, hvordan dette vil påvirke deres kommende kampe.