Denmark Open forventes at generere millioner med fuldt deltagerfelt
2 mins read

Denmark Open forventes at generere millioner med fuldt deltagerfelt

Badmintonstjerner fra Asien og fulde lægter ved Denmark Open

I år er der ikke blot plads til at fylde lægterne ved Denmark Open. Topspillere fra badmintonens stærkeste region i Asien vil også være til stede, og coronavirus er sat på pause for en stund.

Jakob Staun, eventchef hos Destination Fyn, forklarer, at en stringent opdeling i bobler med henholdsvis røde og grøne zoner, fastholdt af det internationale badmintonforbund BWF og Badminton Danmark, gør det muligt at afholde turneringen i år. Han forventer, at turneringen vil nærme sig det samme høje niveau som før pandemien, hvad angår turismeomsætning.

Danske tilskuere fylder lægterne

Viktor Axelsen og resten af de danske spillere kan forvente ekstra stor opbakning i år. Rasmus Hessum, direktør for turneringen, fortæller, at det primært er danske tilskuere, der fylder på lægterne, da der ikke kommer så mange udenlandske tilskuere endnu.

På trods af manglen på udenlandske tilskuere, forventer Hessum, at omsætningen i år vil nå niveauet fra 2019, som var på omkring 19 millioner kroner.

Ifølge Destination Fyn investeres der omkring to millioner kroner i Denmark Open fra fynsk side. Under normale omstændigheder giver denne investering pengene mange gange igen.

Denmark Open flytter til Arena Fyn

Odense sikrede sig tidligere på året værtskabet for den prestigefyldte badmintonturnering frem til 2026. Allerede næste år er der stor sandsynlighed for, at turneringen vil opleve en endnu større turismeomsætning. Turneringen flyttes nemlig til Arena Fyn og Odense Congress Center.

Citat fra forfatteren

“Badminton er en sport, der har en stor følge i Danmark, og det er fantastisk at se, hvordan Denmark Open fortsætter med at vokse og tiltrække både lokale og internationale spillere. Dette er et tydeligt tegn på sportens popularitet og styrke,” siger forfatteren af artiklen.

Konklusion fra forfatteren

“Med den fortsatte investering og støtte fra både lokale og internationale organisationer, ser fremtiden for Denmark Open lys ud. Flytningen til Arena Fyn og Odense Congress Center næste år vil utvivlsomt give turneringen et yderligere løft, og vi ser frem til at se, hvad fremtiden bringer for denne spændende turnering,” konkluderer forfatteren af artiklen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *