Mediano diskuterer hvorfor fodbold var bedre i 90’erne og opfordrer til at blive kronraget før din hovedfagslærer
2 mins read

Mediano diskuterer hvorfor fodbold var bedre i 90’erne og opfordrer til at blive kronraget før din hovedfagslærer

Støt Mediano: Din nye kanal for fodboldnostalgi

Støt Mediano er den nye platform, hvor du kan finde udsendelser uden en partner. Denne kanal vil fremover være hjemsted for en række podcasts, der tidligere har været tilgængelige på andre platforme.

Fodbold var bedre i 90’erne

En af disse podcasts er “Fodbold var bedre i 90’erne”, som nu er flyttet til Støt Mediano. Oprindeligt startede denne podcast på Podimo, derefter blev den flyttet til Medianos hovedkanal, og nu er den altså at finde på Støt Mediano.

Indholdet i podcasten er dog stadig det samme. Karsten Krogh, Thomas Pyndt og Sebastian Stanbury tager lytterne med på en nostalgisk rejse tilbage til 1990’erne, hvor de fortæller historier fra dette årti og de omkringliggende år.

Hollændere i fodboldens verden

I den første episode i 2024 er temaet hollændere i udlandet. Lytterne vil blandt andet kunne høre om en forsvarsspiller, der blev en af Sir Alex Fergusons få fortrydelser, en af årtiets største stjerner og hans lavpunkt i karrieren, samt en legendarisk Superliga-fiasko. Der vil også være spændende fortællinger fra Ballon d’Or-kåringen i 1997.

Støt Mediano: Hvad mere kan du finde?

På Støt Mediano kan du også finde en række andre podcasts. Disse inkluderer blandt andet Karsten Kroghs kærlighedsportræt af Parma, Mediano Breaking om AaB og stadionplaner i Aalborg, Premier League Special – Ti år med Manchester United, Mediano Story – Thomas Pyndt fortæller om Jacob Neestrups vej til FCKs trænerbænk, samt en række taktiske værksteder og portrætter af forskellige klubber og spillere.

For at få adgang til disse udsendelser skal du være medlem af Støt Mediano. Du kan selv bestemme beløbet for dit medlemskab.

Citat fra forfatteren

“Støt Mediano er en platform for alle fodboldelskere, der ønsker at dykke dybere ned i spillets historie og taktik. Vi er stolte af at kunne tilbyde en bred vifte af indhold, der appellerer til alle, fra den casual fan til den mest dedikerede fodboldnørd.” – Forfatteren af Mediano.

Konklusion

Støt Mediano er en unik platform for fodboldentusiaster. Med et bredt udvalg af podcasts, der dækker alt fra nostalgiske tilbageblik til dybdegående taktiske analyser, er der noget for enhver smag. Som medlem får du adgang til eksklusivt indhold og støtter samtidig produktionen af fremtidige udsendelser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *