Norlys fortsætter som hovedsponsor for det danske herrelandshold i håndbold
3 mins read

Norlys fortsætter som hovedsponsor for det danske herrelandshold i håndbold

Norlys og DanskHåndbold forlænger samarbejde

“Man skal ikke ændre på et vinderhold,” er et velkendt udtryk inden for sportens verden. Dette mantra er noget, både DanskHåndbold og Norlys kan nikke genkendende til.

Forlængelse af hovedsponsorat

DanskHåndbold, et af landets mest prominente sportsbrands, og Norlys, Danmarks største energi- og telekoncern, har besluttet at forlænge deres samarbejde om hovedsponsoratet af Håndboldherrerne. Kontrakten er nu forlænget til at løbe frem til 30. juni 2026.

Norlys har siden 2021 været en fast del af landsholdstrøjerne, og virksomheden, som leverer elektricitet og internet til over en million adresser, er glad for at kunne fortsætte dette samarbejde.

Et perfekt match

Claus Flyger Pejstrup, kommerciel direktør i Norlys, udtaler: “Vi er stolte over, at Håndboldherrerne også skal bære Norlys-logoet de kommende to år. Samarbejdet har været et perfekt match, fordi vores værdier om et stærkt fællesskab og høje ambitioner også kendetegner Håndboldherrerne.”

Henrik M. Jacobsen, administrerende direktør i DanskHåndbold, deler denne begejstring for det fortsatte samarbejde med Norlys.

Stærkt værdifællesskab

“Vi er stolte over og glade for, at det stærke samarbejde med Norlys fortsætter i yderligere to år. Sammen med Norlys har vi et solidt værdifællesskab, og det betyder, at det ikke blot er et navn på brystet af vores håndboldherrer, det er så meget mere,” siger Henrik M. Jacobsen.

Store mål for fremtiden

Nikolaj Jacobsens mandskab skrev håndboldhistorie, da de for et år siden vandt det tredje VM-guld i træk. Men også i de kommende år venter der nye store mål for Håndboldherrerne, som Norlys ser frem til at være en del af.

Forventninger til fremtiden

Claus Flyger Pejstrup udtaler: “Nu kigger vi ind i et 2024 med både EM og OL på programmet, og i 2025 og 2026 er der VM og EM på hjemmebane. Det bliver en folkefest, som vi gerne vil bidrage til, og vi har store forventninger til, at den unikke platform vil cementere Norlys’ navn i danskernes bevidsthed.”

Den nye kontrakt mellem DanskHåndbold og Norlys træder formelt i kraft 1. juli i år, og til den tid vil sponsoratet have løbet i fem år.

Citat fra webstedets forfatter

“Denne forlængelse af samarbejdet mellem Norlys og DanskHåndbold er et klart tegn på det stærke partnerskab de to organisationer har opbygget. Det er en glædelig nyhed for alle håndboldfans.”

Konklusion fra webstedets forfatter

“Med denne forlængelse af kontrakten sikrer DanskHåndbold og Norlys, at de fortsat kan arbejde sammen om at fremme håndboldsporten i Danmark. Det er en stor sejr for både sporten og fansene.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *