EM-fodbold bliver vist i bycentrum.
1 min read

EM-fodbold bliver vist i bycentrum.

EM-fodbold på storskærm i Vordingborgs bycentrum

Bycentrum i Vordingborg har truffet en beslutning om at vise EM-fodbold på storskærm. Formand for Bycentrum, Lasse Olsen, udtaler at de vil gentage succesen “EM på Slotstorvet”, hvor alle Danmarks kampe vil blive vist på storskærm.

Gratis deltagelse og underholdning

Det er gratis at deltage i denne begivenhed. Udover fodboldkampene vil der være ølvogne, streetfood og god stemning. Der vil også være mulighed for at deltage i FIFA-turneringer og street-fodbold på pladsen. Så tag vennerne og familien med til en dag fyldt med fodbold og hygge.

Kampdatoer

De første kampe vil blive vist på følgende datoer og tidspunkter:
– Søndag d. 16. juni kl. 18:00. Danmark vs. Slovenien
– Torsdag d. 20. juni kl. 18:00. Danmark vs. England
– Tirsdag d. 25. juni kl. 21:00. Danmark vs. Serbien

Forventninger til EM-festen

Lasse Olsen udtrykker sin begejstring for den kommende begivenhed: “Vi glæder os til at have et brag af en EM-fest med jer allesammen!”

Citat fra webstedets forfatter

“Denne begivenhed er en fantastisk mulighed for at samle lokalsamfundet og fejre vores nationale fodboldhold. Vi ser frem til at se jer alle til en uforglemmelig EM-fest i Vordingborgs bycentrum.” – Webstedets forfatter

Konklusion fra webstedets forfatter

“Med gratis deltagelse, underholdning og mulighed for at se alle Danmarks kampe på storskærm, er der ingen tvivl om, at EM-festen i Vordingborgs bycentrum vil være en begivenhed, man ikke vil gå glip af. Vi ser frem til at fejre sammen med jer alle.” – Webstedets forfatter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *