Dansk sportsprofil tvinges til at stoppe karrieren.
2 mins read

Dansk sportsprofil tvinges til at stoppe karrieren.

Jesper Jensen trækker sig fra ishockey efter alvorlige hjernerystelser

Ishockeyspilleren Jesper Jensen har valgt at afslutte sin karriere efter at have lidt flere alvorlige hjernerystelser.

Frederikshavn White Hawks, hvor Jensen har spillet, annoncerede denne beslutning fredag på deres hjemmeside.

Jensen pådrog sig sin seneste hjernerystelse den 13. januar i en ligakamp mod Herning. Siden da har han ikke været på isen.

Et trist farvel til en erfaren spiller

Kasper Kristensen, sportschef i Frederikshavn, udtrykker sin skuffelse over Jensens afgang. Jensen har repræsenteret Danmark i over 200 landskampe, herunder flere VM-slutrunder og OL i Beijing sidste år.

“Vi har haft løbende dialog med Jesper siden hans seneste hjernerystelse. Vi håbede begge, at han kunne fortsætte sin karriere samtidig med sit nye job som assistenttræner for U16-landsholdet,” siger Kristensen.

Jensen fortsætter i bestyrelsen

36-årige Jesper Jensen er også medlem af bestyrelsen i Frederikshavn. Klubben er glad for, at han fortsat vil være en del af organisationen på denne måde.

“Vi har nydt godt af Jespers kvaliteter på isen i mange år. Selvom den seneste sæson var hård for ham på grund af skader, var han altid klar til at hjælpe de unge spillere. Vi skylder ham en stor tak. Vi er skuffede over, at hans exit skyldes en skade, men hans helbred kommer først,” udtaler Kristensen.

Frederikshavn White Hawks planlægger at tage afsked med Jesper Jensen ved en af holdets hjemmekampe i starten af den kommende sæson.

Forfatterens kommentar

“Jesper Jensens karrierestop er et stort tab for dansk ishockey. Han har været en vigtig spiller for både Frederikshavn White Hawks og det danske landshold. Men hans beslutning om at prioritere sit helbred er både forståelig og respektabel,” siger forfatteren af artiklen.

Konklusion

Det er en trist dag for dansk ishockey med Jesper Jensens pensionering. Men hans beslutning understreger vigtigheden af at tage hensyn til spillernes helbred, især når det kommer til alvorlige skader som hjernerystelser. Vi ønsker ham alt det bedste i hans fremtidige bestræbelser, både på og uden for isen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *