Aalborg Håndbold forlænger kontrakten med fremtrædende spiller.
2 mins read

Aalborg Håndbold forlænger kontrakten med fremtrædende spiller.

Aalborg Håndbold forlænger kontrakt med Martin Larsen

Aalborg Håndbold har forlænget deres aftale med højrebacken Martin Larsen. Denne forlængelse sikrer, at Larsen vil være en del af klubben indtil sæsonen 2024/2025. Klubben bekræftede denne nyhed i en officiel pressemeddelelse.

Martin Larsens karriere i Aalborg Håndbold

Martin Larsen har været en del af Aalborg Håndbold siden sin barndom. Han har haft svært ved at forestille sig at spille for andre danske klubber. Larsen begyndte sin professionelle karriere i Aalborg Håndbold i 2011 og var en nøglespiller i mesterskabssæsonerne i 2013 og 2017.

Efter nogle år i franske Paay d’Aix og tyske Leipzig, vendte han tilbage til Aalborg Håndbold i 2021.

Assistenttrænerens kommentarer

Assistenttræner Simon Dahl udtrykte også sin glæde over kontraktforlængelsen. Han understregede, at Martin Larsen spiller en stor rolle for holdet med sin store ærgerrighed og drive, som er tydeligt både på træningsbanen og i kampe.

Til trods for flere alvorlige skader i sin karriere, har Martin Larsen formået at spille 312 kampe og score 783 mål for Aalborg Håndbold.

Citat fra webstedets forfatter

“Martin Larsen er en uvurderlig del af Aalborg Håndbold. Hans engagement og dedikation på og uden for banen er et eksempel for alle. Vi ser frem til at se, hvad fremtiden bringer for ham i klubben,” siger forfatteren af webstedet.

Konklusion fra webstedets forfatter

“Martin Larsens kontraktforlængelse er en stor gevinst for Aalborg Håndbold. Hans erfaring og talent vil utvivlsomt bidrage til klubbens succes i de kommende sæsoner. Vi glæder os til at følge hans fortsatte udvikling og præstationer i klubben,” konkluderer forfatteren af webstedet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *