DBU annoncerer sit største partnerskab til dato.
3 mins read

DBU annoncerer sit største partnerskab til dato.

Historisk Partnerskab Mellem DBU og Salling Group Offentliggjort

DBU har mandag annonceret et historisk partnerskab. Fremover vil dagligvarekoncernen Salling Group være synlig på træningstøjet for alle danske landshold.

Stort Mål, Stort Partnerskab

DBU og Salling Group har et ambitiøst mål: Dansk fodbold skal have en større indflydelse på danskernes hverdag. Dette blev offentliggjort mandag, hvor de to organisationer præsenterede et historisk stort partnerskab, der for første gang inkluderer alle danske landshold.

Salling Group, som driver kæderne Bilka, Føtex og Netto, vil som den første kommercielle partner nogensinde være repræsenteret på træningstøjet for alle danske ungdomslandshold.

Fokus på Diversitet, Fællesskab og Sundhed

Udover at være synlig på træningstøjet, har de to organisationer også et mål om at fremme diversitet, fællesskab, fysisk og psykisk sundhed samt uddannelse i både fodboldens verden og i dagligvaremarkedet.

Anders Hagh, administrerende direktør hos Salling Group, udtaler: “Som en af landets største arbejdspladser med butikker spredt over hele Danmark har vi en enorm berøringsflade, hvor over en million danskere hver dag lægger vejen forbi, og det giver os unikke muligheder for at påvirke og rykke på vigtige dagsordener gennem vores tilstedeværelse.”

Partnerskabets Konkrete Mål

Partnerskabet mellem DBU og Salling Group fokuserer på tre hovedområder:

Ligeværd og lige muligheder: Gennem forskellige projekter vil parterne øge diversiteten i dansk fodbold og i Salling Groups organisation.
Fysisk og psykisk sundhed og trivsel: Målet er at gøre danskerne sundere og mentalt stærkere – både i dansk fodbold, butikkerne og i danske hjem.
Rekruttering og uddannelse: Både DBU og Salling Group ønsker at styrke rekruttering af alt fra trænere og dommere til butikskollegaer og fremtidens ledere. De vil dele erfaringer og udvikle samarbejde, hvor de sammen kan få endnu flere ombord i spændende udfordringer.

Partnerskabet løber fra 2024 til 2029.

Konklusion

Dette historiske partnerskab mellem DBU og Salling Group markerer en ny æra for dansk fodbold. Med fokus på diversitet, sundhed, uddannelse og rekruttering, er målet at gøre dansk fodbold mere synlig og relevant i danskernes hverdag. Partnerskabet løber over en femårig periode, hvilket giver rig mulighed for at se resultater af dette ambitiøse samarbejde.

Citat fra Forfatteren

“Dette partnerskab mellem DBU og Salling Group er et stort skridt fremad for dansk fodbold. Det viser, hvordan sport og erhvervsliv kan arbejde sammen om at skabe positiv forandring og gøre en forskel i samfundet.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *