Direktør udtrykker stærk utilfredshed efter maksimal straf: Betegner situationen som amatøragtig.
3 mins read

Direktør udtrykker stærk utilfredshed efter maksimal straf: Betegner situationen som amatøragtig.

VEB’s direktør anklager TSS for kalkuleret manøvre

VEB’s direktør, Jan R. Jensen, har udtalt sig om de tre tilfælde, hvor TSS har udeladt spillere til kampe, herunder bronzekampen, hvor de helt trak sig fra opgøret.

En gentagelse af tidligere handlinger

Jensen påpeger, at dette ikke er første gang, TSS har handlet på denne måde. “Vi kan gå fem år tilbage, hvor Skælskør har gjort det her, og der sker jo ikke noget. De har gjort det tre gange i træk. De gjorde det i grundspillet i februar, hvor de kom uden en spiller, så kom de i semifinalen uden en spiller, og så kom de gudhjælpemig uden et helt hold til bronzekampen,” siger han.

Han fortsætter med at nævne, at dette er sket yderligere 24 gange i de foregående sæsoner, uden at der er sket noget.

Økonomiske udfordringer eller kalkuleret manøvre?

Jensen giver ikke meget for påstanden om, at TSS trak sig på grund af økonomiske udfordringer. Han påpeger, at TSS i flere måneder har været ved at tegne et hold til den kommende sæson med spillere, der koster 20.000 kroner per holdkamp.

“Hvis du undlader at deltage i den sidste kamp, koster det kun 3.000 kroner. Det ville være betydeligt dyrere for TSS at betale de forskellige spillere for at spille holdkampen end den symbolske bøde,” forklarer han.

Disciplinærudvalget skal vurdere sagen

Holdturneringsudvalget har besluttet at bringe sagen videre til Disciplinærudvalget, da de mener, at TSS har bragt spillet i miskredit ved at udeblive fra bronzekampen.

TV2 Nord har forsøgt at få en kommentar fra TSS-formanden Michael Stage, men han har ingen yderligere kommentarer til sagen. Badminton Danmarks Holdturneringsudvalg har også valgt at afvente den endelige afgørelse fra Disciplinærudvalget, før de kommenterer på kritikken.

Citat fra forfatteren

“Denne sag viser, at der er behov for klarere regler og konsekvenser i forbindelse med udeblivelse fra kampe i badminton. Det er vigtigt for sportens integritet, at alle hold følger reglerne og deltager i alle kampe,” siger forfatteren af denne artikel.

Konklusion

Forfatteren af denne artikel konkluderer: “Uanset udfaldet af Disciplinærudvalgets afgørelse, er det tydeligt, at denne sag har skabt en debat om regler og konsekvenser i badminton. Det er afgørende for sportens fremtid, at der findes en løsning, der er retfærdig for alle parter.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *