Brøndby overvejer at udleje midtbanespiller: Klubberne skal vurdere hinanden først.
2 mins read

Brøndby overvejer at udleje midtbanespiller: Klubberne skal vurdere hinanden først.

Brøndby-spiller Bertram Kvist på vej til Hillerød Fodbold

Den unge midtbanespiller fra Brøndby, Bertram Kvist, er på vej til at blive lejet ud for resten af sæsonen. Dette sker i et forsøg på at give den talentfulde spiller mere spilletid og erfaring.

Bertram Kvist træner med Hillerød Fodbold

Bertram Kvist vil i den nærmeste fremtid træne sammen med Hillerød Fodbold. Dette er en del af en potentiel lejeaftale, der er under overvejelse for resten af sæsonen. Brøndby IF bekræftede denne information fredag aften på deres hjemmeside.

Prøveophold for Bertram Kvist

Prøveopholdet for Bertram Kvist hos Hillerød Fodbold begynder allerede lørdag og varer en uge. Den 18-årige midtbanespiller har tidligere spillet en enkelt kamp for Brøndby IF’s førstehold. Han blev skiftet ind i et 3-1-nederlag mod FC Nordsjælland i sommeren 2022, hvor han fik 10 minutters spilletid. Hans kontrakt med Brøndby løber frem til sommeren 2025.

Hillerød Fodbolds position

Hillerød Fodbold ligger i øjeblikket på en ottendeplads i NordicBet Ligaen. Det er endnu uvist, hvordan tilføjelsen af Bertram Kvist vil påvirke holdets præstationer i den resterende del af sæsonen.

Forfatterens kommentar

“Bertram Kvist er en ung og talentfuld spiller, der har brug for mere spilletid for at udvikle sig. En potentiel lejeaftale med Hillerød Fodbold kan være en god mulighed for ham,” udtaler Emil Andersen, forfatteren af artiklen.

Konklusion

Emil Andersen konkluderer: “Det bliver spændende at se, hvordan Bertram Kvist vil præstere i Hillerød Fodbold. Hvis lejeaftalen går igennem, kan det være et vigtigt skridt i hans fodboldkarriere.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *