Odense Håndbold vinder over tysk mesterhold på trods af røde kort.
3 mins read

Odense Håndbold vinder over tysk mesterhold på trods af røde kort.

## Odense Håndbold triumferer i Champions League trods udfordringer

Odense Håndbold havde en udfordrende start, men formåede at vende situationen til deres fordel, da de søndag besøgte det tyske mesterhold Bietigheim i Champions League. På trods af to røde kort, vandt Odense Håndbold kampen 28-25 på udebane over det tyske tophold, som inden kampen var Odenses nærmeste konkurrent i gruppespillet.

## Fortsat andenplads til Odense Håndbold

Med denne sejr holder Odense Håndbold fast i andenpladsen i Champions Leagues gruppe A, mens Bietigheim falder til fjerdepladsen. Ungarske Györ fører gruppen med to point mere end Odense. De to bedst placerede hold i gruppespillet går direkte til Champions Leagues kvartfinaler, mens de fire efterfølgende hold går til ottendedelsfinalerne.

For at sikre den kortest mulige vej til det prestigefyldte Final 4-stævne, skal Odense i de resterende fem gruppekampe holde Bucuresti fra Rumænien, Bietigheim og franske Brest bag sig.

## Udfordringer på banen

Odense havde en vanskelig start på kampen mod de tyske mestre. Allerede efter omkring to minutters spil modtog Elma Halilcevic et rødt kort efter en kollision med en modstander. Dette resulterede i en tidlig 4-1-føring til Bietigheim, men Odense Håndbold formåede at slå tilbage og gik i pause med en smal føring på 11-10.

I anden halvleg modtog Odenses Dione Housheer en hurtig to minutters-udvisning, hvilket midlertidigt underminerede den fynske føring. Men takket være en tysk fejl kunne hollandske Bo van Wetering score i en kontra, hvilket bragte Odense foran med 18-17.

## En sejr trods udfordringer

På trods af yderligere udfordringer, herunder endnu et rødt kort til en Odense-spiller, formåede holdet at holde fast i deres føring. Med kun to minutter tilbage af kampen havde Odense mulighed for at øge deres føring med tre mål, men straffekastet blev misbrugt. I den anden ende af banen formåede Yara ten Holte at forhindre flere tyske mål, inden Helena Elver satte punktum for kampen med det sidste mål til 28-25.

Helena Elver og Bo van Wetering blev kampens topscorere for Odense med seks mål hver. Odense Håndbolds næste Champions League-kamp finder sted på hjemmebane på lørdag mod topholdet Gÿor.

## Forfatterens kommentar

“Odense Håndbold viste virkelig deres styrke i denne kamp. På trods af de mange udfordringer, formåede de at holde hovedet koldt og sikre en vigtig sejr. Det bliver spændende at følge dem i de kommende kampe.”

## Konklusion

Odense Håndbolds sejr over Bietigheim i Champions League er et bevis på holdets styrke og beslutsomhed. Trods flere udfordringer undervejs, formåede de at vende situationen til deres fordel og sikre en vigtig sejr. Med denne sejr holder de fast i andenpladsen i deres gruppe og er et skridt tættere på det prestigefyldte Final 4-stævne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *