Viktor Axelsen vinder den sidste store titel, der manglede i hans samling.
2 mins read

Viktor Axelsen vinder den sidste store titel, der manglede i hans samling.

Viktor Axelsen fuldender sin trofæsamling

Viktor Axelsen, den 29-årige danske badmintonstjerne, tilføjede søndag det sidste store trofæ til sin allerede imponerende samling. Han besejrede kinesiske Lu Guangzu i finalen ved China Open med 21-16 og 21-19.

Med denne sejr har Axelsen nu vundet alle de såkaldte Super 1000-turneringer, sæsonfinalerne samt VM og OL – en bedrift ingen anden herresinglespiller nogensinde har opnået.

Axelsens imponerende karriere

Tidligt i sin karriere fik Axelsen at vide, at hans højde ville være en hindring på badmintonbanen. Men den 194 centimeter høje dansker har bevist det modsatte ved at vinde turneringer verden over.

Axelsens stejle smash, som han på grund af sin rækkevidde slår bedre end nogen anden, var afgørende i kampen mod Lu Guangzu. Han brillerede også ved nettet og kom foran 17-12 i første sæt.

Stærkt dansk comeback

Til trods for et umiddelbart dansk overtag, formåede 26-årige Lu Guangzu at stå imod Axelsens angreb. Men Axelsen viste sin mentale styrke og kæmpede sig tilbage fra en 15-9 bagstand i andet sæt.

Efter en maratonduel, hvor Axelsen formåede at vende kampen til sin fordel, gjorde han arbejdet færdigt og kunne juble over sejren.

Ingen flere trofæer at vinde

Med denne sejr er der ikke flere store trofæer, Axelsen mangler at vinde. Så hvad er det næste skridt for den danske badmintonstjerne? At vinde dem alle igen.

Forfatterens kommentar

“Viktor Axelsens sejr ved China Open markerer en milepæl i hans karriere. Han har nu vundet alle de store turneringer og sat sit navn fast i badmintonhistorien. Det bliver spændende at se, hvad han vil gøre for at fortsætte sin imponerende karriere.”

Konklusion

“Viktor Axelsen har med sin sejr ved China Open cementeret sin position som en af de største spillere i badmintonverdenen. Han har nu vundet alle de store turneringer, og det er kun op til ham selv, hvor langt han kan gå. Vi ser frem til at følge hans fortsatte succes.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *