Kriseramt bundhold vandt over ærkerivalen, hvilket udløste stor jubel i hallen.
2 mins read

Kriseramt bundhold vandt over ærkerivalen, hvilket udløste stor jubel i hallen.

Ishockeybrag i Frederikshavn

For at forstå betydningen af ishockey i Frederikshavn, skal man blot se på jubelscenerne fra fredagens ishockeykamp i det nordjyske.

Dramatisk kamp med sejr til Frederikshavn White Hawks

Efter en intens kamp, der blev afgjort ved straffeslag, vandt Frederikshavn White Hawks over deres lokale rivaler, Aalborg Pirates, med 4-3. Kampen fandt sted på hjemmebane i Frederikshavn som en del af Metalligaens grundspil.

Fejring i Frederikshavn Isstadion

Efter sejren blev der fejret stort i Frederikshavn Isstadion. Højdepunkterne fra kampen kan ses i videoen ovenfor.

En hårdt tilkæmpet sejr

“Vi har kæmpet hårdt for den her sejr, og jeg synes, vi har kæmpet hårdt generelt. Så den var meget vigtig i dag. Vi viser, at vi står sammen og stadig har tro på tingene. Det er en god følelse,” udtalte Frederikshavn-spiller Christopher Frederiksen til klubbens hjemmeside.

Vigtig sejr for Frederikshavn

Sejren var afgørende for Frederikshavn, der befinder sig midt i en historisk krise og er bundprop i ligaen. At succesoplevelsen skulle komme netop denne fredag aften, hvor Metalligaens tophold fra Aalborg Pirates var på besøg, var overraskende for mange.

En overraskende vending

Frederikshavn var bagud med to mål inden tredje og sidste periode, men formåede at udligne til 3-3, hvilket førte til overtid. Her scorede ingen af holdene, og kampen skulle afgøres ved straffeslag. Her viste svenske Robin Johansson sig skarp og afgjorde kampen til Frederikshavns fordel.

Stillingen i ligaen

En sejr i overtid giver to point, mens Aalborg må nøjes med et enkelt. Frederikshavn er fortsat sidst med 14 point for 18 kampe, og Aalborg er fortsat på førstepladsen med 41 point for 18 kampe.

Citat fra forfatteren

“Denne kamp viser, at selv i svære tider kan holdånd og hårdt arbejde føre til uventede sejre,” siger forfatteren af denne artikel.

Konklusion

Trods deres nuværende placering som bundprop i ligaen, har Frederikshavn White Hawks bevist, at de kan konkurrere med de bedste. Denne sejr over Aalborg Pirates kan være det boost, holdet har brug for at vende deres skæbne i denne sæson.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *