Viktor Axelsen trækker sig fra DM på grund af træthed efter OL-guldsejr.
2 mins read

Viktor Axelsen trækker sig fra DM på grund af træthed efter OL-guldsejr.

Viktor Axelsen trækker sig fra DM på grund af træthed efter OL-guldsejr.

Viktor Axelsen trækker sig fra DM i badminton

Den olympiske guldvinder i herresingle badminton, Viktor Axelsen, har meldt afbud til de kommende danske mesterskaber (DM) i Esbjerg, der løber af stablen fra 10. til 13. august. Dette skyldes en kombination af fysisk og mental udmattelse efter den nylige OL-kampagne.

Udmattet efter OL

Badminton Danmark annoncerede afbuddet tirsdag i en pressemeddelelse. I denne udtaler Axelsen: “Jeg er fysisk og specielt mentalt totalt udkørt efter den her OL-kampagne. OL har krævet mange ressourcer, og jeg har været under et stort pres.”

Behov for pause

Axelsen fortsætter med at forklare, at han har behov for at trække stikket ud for en periode og bruge tid sammen med sin familie. Dette kommer desværre til at kollidere med DM, hvilket er grunden til hans afbud. Han udtrykker skuffelse over situationen, da han havde set frem til at vise sin taknemmelighed for den støtte, han har modtaget under OL.

Forberedelse til kommende turneringer

Axelsen, der vandt OL-finalen i Tokyo ved at besejre den tidligere OL-guldvinder fra 2016, Chen Long fra Kina, håber at pausen vil gavne ham. Han ønsker at være i topform til herrernes VM for hold, Thomas Cup, der afholdes i Aarhus i oktober. Her vil Axelsen være en central spiller på det danske hold. Han skal også deltage i Denmark Open i Odense samme måned.

Andre afbud

Mixeddoublen Mathias Christiansen/Alexandra Bøje, der også deltog i OL, vil heller ikke deltage i DM. Dette skyldes, at Mathias Christiansen er blevet opereret i anklen, ifølge Badminton Danmark.

Citat fra forfatteren

“Viktor Axelsen’s beslutning om at trække sig fra DM understreger vigtigheden af mental og fysisk hvile efter store turneringer som OL. Det er en påmindelse til os alle om, at selv topatleter har brug for tid til at genoplade,” siger forfatteren af denne artikel.

Konklusion

Selvom det er skuffende for fans og medspillere, at Viktor Axelsen trækker sig fra DM, er det vigtigt at respektere hans beslutning. Det er afgørende for hans fortsatte succes, at han får den nødvendige hvile og genopladning. Vi ser frem til at se ham i topform ved de kommende turneringer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *