Viktor Axelsen er blevet nomineret til en prestigefyldt pris.
2 mins read

Viktor Axelsen er blevet nomineret til en prestigefyldt pris.

Danske badmintonspillere nomineret til prestigefyldte titler

Danske badmintonspillere har haft et bemærkelsesværdigt år, hvilket har resulteret i flere fornemme nomineringer. Blandt de mest bemærkelsesværdige er verdens nummer 1, Viktor Axelsen, som har haft et fremragende år med seks titler, herunder tre Super 1000-titler og HSBC BWF World Tour Finals 2022, ifølge en udtalelse fra BMW.

Flere danskere i spil

Det er dog ikke kun Axelsen, der har grund til at fejre. To andre danske spillere, Kim Astrup og Anders Skaarup Rasmussen, er også blevet nomineret. De er begge i spil til titlen ‘Årets mest forbedrede spiller’, hvor de skal konkurrere mod Jiang Zhen Bang og Wei Ya Xin fra Kina samt Chen Tang Jie og Toh Ee Wei fra Malaysia.

Stor ros til de danske spillere

I forbindelse med nomineringen har Badminton World Federation (BWF) rost de danske spillere. “Danskerne har været blandt de bedste herredoublepar i et stykke tid, men de steg i niveau ved verdensmesterskabet på hjemmebane, hvor de gik i finalen. De fortsatte ad samme spor og vandt tre af deres næste fire turneringer og opnåede en høj placering i deres karriere som verdens nummer tre,” udtaler BWF.

Prisuddeling i Kina

Priserne vil blive uddelt den 11. december i Hangzhou, Kina, i forbindelse med sæsonfinalerne, som også afholdes samme sted.

Citat fra forfatteren

“Det er en stor ære for dansk badminton at have tre spillere nomineret til disse prestigefyldte titler. Det vidner om det høje niveau, som de danske spillere har formået at opnå og fastholde,” siger forfatteren af webstedet.

Konklusion

“Forfatteren af webstedet konkluderer: “Dette har været et fantastisk år for dansk badminton, og disse nomineringer er en passende anerkendelse af de danske spilleres præstationer og forbedringer. Vi ser frem til prisuddelingen i december.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *